Raluca și Walter Zenga divorțează: „Nu o mai recunosc deloc”


Antrenorul de fotbal a scris un mesaj în care a explicat motivele care au dus la divorțul de Raluca, apoi l-a șters.


In articol:

Raluca și Walter Zenga divorțează, după 14 ani de mariaj. Antrenorul de fotbal a confirmat zvonurile în miez de noapte pe Instagram. La scurt timp, acesta a șters mesajul pe care l-a postat pe rețeaua de socializare.

Printre altele, antrenorul de fotbal a dezvăluit că nu o mai recunoaște deloc pe femeia care i-a stat alături timp de 14 ani și că nu mai formează un cuplu de ceva timp.

Antrenorul de fotbal a șters mesajul

În plus, Walter Zenga a dat vina pe distanța dintre ei, creată din cauza slujbei de antrenor. În timpul pandemiei de coronavirus, cei doi au fost departe unul de celălalt. În timp ce Raluca Zenga a rămas cu copiii în Dubai, Walter Zenga s-a aflat în Italia și timp de câteva zile nu s-au putut vedea decât pe rețelele de socializare:

Raluca și Walter Zenga divorțează
Raluca și Walter Zenga divorțează după 14 ani[Sursa foto: Instagram]

„Ceea ce a apărut in ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Raluca și Walter Zenga divorțează
Raluca și Walter Zenga divorțează după 14 ani[Sursa foto: Instagram]

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris Zenga pe Instagram.

Cei doi formau de 17 ani un cuplu, 14 dintre ei fiind de căsătorie. Au împreună doi copii, pe Walter Jr. și pe Samira.


Citește și:

Despărțire surprinzătoare în showbiz! Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu!

Raluca Zenga a defilat pentru designerul Andreea Dogaru la Bucharest Fashion Week!

Raluca Zenga, aparitie chic la petrecerea VIVA!

Cum slabeste Raluca Zenga! Incearca dieta asta care face minuni!

Raluca Zenga a purtat sandale de 440 de lire sterline la evenimentul de lansare a cartii sale dedicate mamicilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri