Fursecuri din pulpa de migdale! Sunt delicioase si se prepara rapid!


Atunci cand faci lapte de migdale, pastreaza pulpa in frigider si foloseste-o pentru aceasta reteta.

 

INGREDIENTE
2 cani pulpa migdale (ramasa de la lapte)
1/2 cana fulgi cocos
2 Lg pudra de lucuma
1 Lg maca
3 Lg cacao/carob
1/2 cana curmale si smochine maruntite
2 Lg boabe de cacao crude si maruntite
1/2 banana
1 Lg tarate de psyllium
3/4 cana lapte de migdale
3 Lg zahar din palmier de cocos (poate fi inlocuit cu pasta din curmale sau miere)
MOD DE PREPARARE
Toate ingredientele le-am pus in robotul cu lama S si am procesat pana am obtinut o compozitie bine omogenizata. Se pot amesteca si direct intr-un bol. Apoi am dat forma prajiturelelor si le-am pus la deshidratat peste noapte la 40 grade. Mi-a placut tare mult cum au iesit, mai crocante. Pot fi consumate alaturi de un pahar de lapte vegetal sau ca si snack.
Dupa preferinte se poate adauga : stafide, goji, merisoare. In loc de lapte de migdale se poate pune putina apa. Am optat pentru zaharul din palmier de cocos, deoarece nu doream o compozitie prea moale. Dar cu siguranta e in regula sa folosesti pasta de curmale (curmale si apa in blender) sau miere.
Sursa: Bucataras.ro

INGREDIENTE

2 cani pulpa migdale (ramasa de la lapte)
1/2 cana fulgi cocos
2 Lg pudra de lucuma
1 Lg maca
3 Lg cacao/carob
1/2 cana curmale si smochine maruntite
2 Lg boabe de cacao crude si maruntite
1/2 banana
1 Lg tarate de psyllium
3/4 cana lapte de migdale
3 Lg zahar din palmier de cocos (poate fi inlocuit cu pasta din curmale sau miere)

MOD DE PREPARARE

Toate ingredientele le-am pus in robotul cu lama S si am procesat pana am obtinut o compozitie bine omogenizata. Se pot amesteca si direct intr-un bol. Apoi am dat forma prajiturelelor si le-am pus la deshidratat peste noapte la 40 grade. Mi-a placut tare mult cum au iesit, mai crocante. Pot fi consumate alaturi de un pahar de lapte vegetal sau ca si snack.Dupa preferinte se poate adauga : stafide, goji, merisoare. In loc de lapte de migdale se poate pune putina apa. Am optat pentru zaharul din palmier de cocos, deoarece nu doream o compozitie prea moale. Dar cu siguranta e in regula sa folosesti pasta de curmale (curmale si apa in blender) sau miere.

Sursa: Bucataras.ro

 


Citește și:

Horoscop zilnic duminică, 25 octombrie 2020. Află ce zodie are o propune în căsătorie sau apariția unui bebeluș în familie!

Sfatul zilei de astăzi, duminică 25 octombrie. Gemenii se îndrăgostesc

Are cancer! Celebrul actor a transmis un mesaj disperat, chiar înainte de operație

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Cum faci cei mai buni gogoșari în oțet pentru iarnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cum arată acum cea mai urâtă femeie din lume! Are 1 milion de urmăritori pe Facebook

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri