Fuego, despre datoriile pe care le are la bănci. În ce anume investește artistul banii. „Și eu am rate la bănci. La un artist e foarte importantă apariția.”

Fuego, despre datoriile pe care le are la bănci. În ce anume investește artistul banii. „Și eu am rate la bănci. La un artist e foarte importantă apariția.”
Fuego, despre datoriile pe care le are la bănci. În ce anume investește artistul banii. „Și eu am rate la bănci. La un artist e foarte importantă apariția.”

Fuego a vorbit despre ce anume preferă să facă cu banii și e ce e cel mai important pentru el.

Fuego, cunoscutul și îndrăgitul artist, cu apariții spectaculoase de fiecare dată pe scenă, are o carieră uimitoare și apariții de senzație de fiecare dată când transmite emoție prin melodiile sale. Nu a ezitat deja să spună de mai multe ori faptul că este un iubitor de costume și că îi place foarte mult să apară de fiecare dată cu ceva nou, astfel că acesta se poate declara împlinit datorită carierei pe  care o are.

În ce anume investește Fuego sume mari de bani

Citește și: Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

Invitat în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, Fuego a ținut să menționeze că și el are rate la bancă exact ca și ceilalți oameni, iar mașina pe care o are cumpărată este în leasing, deoarece ar fi fost un efort prea mare financiar să plătească un autoturism dintr-o dată.

Cel mai important pentru el este apariția pe scenă, iar artistul lucrează cu unii dintre cei mai mari creatori de modă din țară, pentru ca fiecare apariție să fie una spectaculoasă. Este de părere că până în momentul în care începe să cânte, oamenii îl vede cum este îmbrăcat, iar acest lucru este foarte important.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Sunt și eu la fel ca tine și ca toți cei care ne privesc. Și eu am rate la bănci, de ce să nu am? La mașină, pe leasing, am și eu ca oricare om. Decât să plătești o mașină dintr-o dată mai bine o plătești în cinci ani până la urmă. E un efort prea mare financiar, au multe alte lucruri care sunt primordiale. La un artist e foarte importantă apariția.

Eu lucrez cu cei mai mari creatori de modă. Am ales de fiecare dată să nu fiu la fel ca cei care vin să mă vadă, eu trebuie să fiu spectaculos. Îmi spunea. „Tu trebuie să strălucești, cârlanule. Pentru că până începi să cânți, să-ți audă oamenii vocea, tu urci pe o scenă mare, iar  în sală se audă când intri un suspin.”, a povestit Fuego.  Artistul a spus în repetate rânduri că vrea să realizeze un muzeu unde să rămână toate costumele populare, dar și premiile din cariera sa.

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies