Fuego, despre datoriile pe care le are la bănci. În ce anume investește artistul banii. „Și eu am rate la bănci. La un artist e foarte importantă apariția.”

Fuego, despre datoriile pe care le are la bănci. În ce anume investește artistul banii. „Și eu am rate la bănci. La un artist e foarte importantă apariția.”
Fuego, despre datoriile pe care le are la bănci. În ce anume investește artistul banii. „Și eu am rate la bănci. La un artist e foarte importantă apariția.”

Fuego a vorbit despre ce anume preferă să facă cu banii și e ce e cel mai important pentru el.

Fuego, cunoscutul și îndrăgitul artist, cu apariții spectaculoase de fiecare dată pe scenă, are o carieră uimitoare și apariții de senzație de fiecare dată când transmite emoție prin melodiile sale. Nu a ezitat deja să spună de mai multe ori faptul că este un iubitor de costume și că îi place foarte mult să apară de fiecare dată cu ceva nou, astfel că acesta se poate declara împlinit datorită carierei pe  care o are.

În ce anume investește Fuego sume mari de bani

Citește și: Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

Invitat în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, Fuego a ținut să menționeze că și el are rate la bancă exact ca și ceilalți oameni, iar mașina pe care o are cumpărată este în leasing, deoarece ar fi fost un efort prea mare financiar să plătească un autoturism dintr-o dată.

Cel mai important pentru el este apariția pe scenă, iar artistul lucrează cu unii dintre cei mai mari creatori de modă din țară, pentru ca fiecare apariție să fie una spectaculoasă. Este de părere că până în momentul în care începe să cânte, oamenii îl vede cum este îmbrăcat, iar acest lucru este foarte important.

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

„Sunt și eu la fel ca tine și ca toți cei care ne privesc. Și eu am rate la bănci, de ce să nu am? La mașină, pe leasing, am și eu ca oricare om. Decât să plătești o mașină dintr-o dată mai bine o plătești în cinci ani până la urmă. E un efort prea mare financiar, au multe alte lucruri care sunt primordiale. La un artist e foarte importantă apariția.

Eu lucrez cu cei mai mari creatori de modă. Am ales de fiecare dată să nu fiu la fel ca cei care vin să mă vadă, eu trebuie să fiu spectaculos. Îmi spunea. „Tu trebuie să strălucești, cârlanule. Pentru că până începi să cânți, să-ți audă oamenii vocea, tu urci pe o scenă mare, iar  în sală se audă când intri un suspin.”, a povestit Fuego.  Artistul a spus în repetate rânduri că vrea să realizeze un muzeu unde să rămână toate costumele populare, dar și premiile din cariera sa.

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies