Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”
Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Fuego a vorbit despre un moment emoționant din viața lui, atunci când a dat banii înapoi la o nuntă.

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din țară, cu o carieră de succes și cu numeroase premii obținute până acum, a povestit, în cadrul podcastului Povești de Film cu Mara Bănică, despre un moment emoționant din viața lui, atunci când a fost chemat la o cântare. Acesta a vorbit cu lacrimi în ochi despre cum a fost sunat de o doamnă, care lucra în Italia la curățenie, să îi spună că bucuria ei cea mai mare este să își vadă fata căsătorită, iar el să cânte la nunta acesteia, după ce a fost plecată timp

de 15 ani din țară.  „Am evenimente și peste patru ani. Oameni care se căsătoresc, dar nu e o rușine. Eu cânt și la nunți dacă sunt chemat. E o rușine să cânți la nunți? Să faci tineri fericiți? Doamne ferește! Sunt oameni amărâți care mă cheamă și mă duc. N-am să uit cât trăiesc eu în momentul în care am dat banii înapoi la o doamnă. O doamnă și-a căsătorit fata.
M-a sunat și mi-a spus: „mie nu mi-e rușine, domnul Paul, să vă spun că eu sunt în Italia de peste 15 ani și nu mi-e rușine să spun că spăl și farfurii, spăl și wc-uri, fac curat la oameni în diferite locuri, prin casă. Fac lucrul acesta doar ca să-mi țin copiii în țară.” Divorțată, de altfel, femeia. O femeie care avea undeva la vreo 60 și ceva de ani.
„Bucuria mea, anul acesta, să vă am pe dumneavoastră la nuntă. Să se bucure fata mea de o nuntă frumoasă.”,
a spus Fuego.

Fuego a izbucnit în plâns și a dat banii înapoi la o nuntă

Citește și: Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

În momentul în care ajuns la locație și s-a întâlnit cu doamna respectivă, care s-a apucat de plâns atunci când i-a scos banii din sân, l-a emoționat până la lacrimi atunci când a văzut mâinile muncite care i-au întins bancnotele pentru cântare.

În acel moment, artistul s-a hotărât să îi dea banii înapoi. „Ploua foarte tare, țin minte că am ajuns în fața localului, am sunat-o pe doamna să iasă afară să văd pe unde să intru, să nu mă vadă lumea pentru că era surpriză. Și doamna a venit la mine și a început să plângă. „ Domnul Paul, Doamne, cât v-am așteptat! Uite aici sunt banii.”
În sân. În mâini muncite. Nu erau mulți bani, dar toți erau mici, îmi bancnote mici. Și mi-a venit să plâng și i-am dat banii înapoi. Și i-am spus. „Doamnă, haideți să cânt.” A fost atât de emoționant acel moment pentru că aia era o femeie muncită. Știa ce înseamnă banul acela pe care l-a strâns el să îl dea lui Fuego.”,
a mai spus Fuego.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies