Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”
Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Fuego a vorbit despre un moment emoționant din viața lui, atunci când a dat banii înapoi la o nuntă.

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din țară, cu o carieră de succes și cu numeroase premii obținute până acum, a povestit, în cadrul podcastului Povești de Film cu Mara Bănică, despre un moment emoționant din viața lui, atunci când a fost chemat la o cântare. Acesta a vorbit cu lacrimi în ochi despre cum a fost sunat de o doamnă, care lucra în Italia la curățenie, să îi spună că bucuria ei cea mai mare este să își vadă fata căsătorită, iar el să cânte la nunta acesteia, după ce a fost plecată timp

de 15 ani din țară.  „Am evenimente și peste patru ani. Oameni care se căsătoresc, dar nu e o rușine. Eu cânt și la nunți dacă sunt chemat. E o rușine să cânți la nunți? Să faci tineri fericiți? Doamne ferește! Sunt oameni amărâți care mă cheamă și mă duc. N-am să uit cât trăiesc eu în momentul în care am dat banii înapoi la o doamnă. O doamnă și-a căsătorit fata.
M-a sunat și mi-a spus: „mie nu mi-e rușine, domnul Paul, să vă spun că eu sunt în Italia de peste 15 ani și nu mi-e rușine să spun că spăl și farfurii, spăl și wc-uri, fac curat la oameni în diferite locuri, prin casă. Fac lucrul acesta doar ca să-mi țin copiii în țară.” Divorțată, de altfel, femeia. O femeie care avea undeva la vreo 60 și ceva de ani.
„Bucuria mea, anul acesta, să vă am pe dumneavoastră la nuntă. Să se bucure fata mea de o nuntă frumoasă.”,
a spus Fuego.

Fuego a izbucnit în plâns și a dat banii înapoi la o nuntă

Citește și: Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

În momentul în care ajuns la locație și s-a întâlnit cu doamna respectivă, care s-a apucat de plâns atunci când i-a scos banii din sân, l-a emoționat până la lacrimi atunci când a văzut mâinile muncite care i-au întins bancnotele

pentru cântare. În acel moment, artistul s-a hotărât să îi dea banii înapoi. „Ploua foarte tare, țin minte că am ajuns în fața localului, am sunat-o pe doamna să iasă afară să văd pe unde să intru, să nu mă vadă lumea pentru că era surpriză. Și doamna a venit la mine și a început să plângă. „ Domnul Paul, Doamne, cât v-am așteptat! Uite aici sunt banii.”
În sân. În mâini muncite. Nu erau mulți bani, dar toți erau mici, îmi bancnote mici. Și mi-a venit să plâng și i-am dat banii înapoi. Și i-am spus. „Doamnă, haideți să cânt.” A fost atât de emoționant acel moment pentru că aia era o femeie muncită. Știa ce înseamnă banul acela pe care l-a strâns el să îl dea lui Fuego.”,
a mai spus Fuego.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme într-un an? „Soțul mi-a zis că arăt ca o vacă! Nu cumva vreodată să spună că a plecat de la una grasă și proastă!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies