Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”
Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Fuego a vorbit despre toate costumele populare pe care le are și ce anume dorește să facă cu ele.

Fuego, îndrăgitul și cunoscutul artist, cu numeroase premii, distincții și creații, are o carieră de succes și este unul dintre cei mai iubiți interpreți din țară. Invitat în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, acesta a vorbit despre o schimbare pe care a făcut-o în urmă cu câțiva ani, în momentul în care s-a mutat la o altă casă, acolo unde familia avea o piscină, iar în momentul în care a intrat în ea i s-a făcut rău.

Astfel, atunci s-a hotărât să transforme ceva ce nu era folositor pentru el într-un spațiu de depozitare pentru toate costumele populare pe care le are. 

„Când eu m-am mutat, aveam jos o piscină. În momentul în care m-am băgat în piscină prima dată, mi s-a făcut rău, că eu nu stau în piscină, nu-mi place. Și am spus la toți cei care erau acolo, mama, rude: fraților, aici facem dressing.

Am chemat prietenii mei care îmi renovează mie ce am nevoie, un perete, o ușă, și am pus bârne de lemn peste piscină, am golit de apă, acum stau anvelope în piscină, treburi grele.”, a povestit Fuego.

Ce va face Fuego cu toate costumele populare și premiile din cariera sa

Citește și: Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Dacă mă puneți să fac o afacere, a doua zi poate dau faliment.” Fuego, confesiuni despre cariera artistică. De ce se consideră artistul norocos

Artistul a transformat piscina în dressing, iar acolo are toate costumele pe care nu le mai poate purta, însă în timp, se gândește să devină o expoziție permanentă cu ele, dar și cu toate diplomele, creațiile, picturile și discurile de aur pe care le-a adunat în cariera sa.

Își dorește ca la bătrânețe să realizeze o fundație și un muzeu cu toate acestea. 

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

„Am făcut în spațiul acela un dressing care este arhiplin. Vreau să spun că am nenumărate costume pe care nu mai pot să le port, dar, în timp, vreau să devină o expoziție permanentă aceste costume. Asta la 70 de ani când o să am fundația mea și o să am și un muzeu cu toate creațiile, cu toate distincțiile, cu toate discurile de aur, cu toate diplomele, cu toate costumele populare pe care le-am strâns în 30 de ani.

Nu mai am nimic unde să pun acasă. Colecția mea de pictură. Pentru că anual, am lăsat câte 4-5 lucrări, care am crezut eu că sunt mai interesante, și am aproape 100, le-am lăsat pentru această fundație care va fi muzeu.”, a mai spus Fuego.

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Nu arăt de vârsta pe care o am! Sunt artistul care nu cred că va îmbătrâni fizic.” Fuego, despre secretul tinereții sale, dar și despre cel mai frumos vis devenit realitate

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Fatih nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies