Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”
Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Fuego a vorbit despre toate costumele populare pe care le are și ce anume dorește să facă cu ele.

Fuego, îndrăgitul și cunoscutul artist, cu numeroase premii, distincții și creații, are o carieră de succes și este unul dintre cei mai iubiți interpreți din țară. Invitat în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, acesta a vorbit despre o schimbare pe care a făcut-o în urmă cu câțiva ani, în momentul în care s-a mutat la o altă casă, acolo unde familia avea o piscină, iar în momentul în care a intrat în ea i s-a făcut rău.

Astfel, atunci s-a hotărât să transforme ceva ce nu era folositor pentru el într-un spațiu de depozitare pentru toate costumele populare pe care le are. 

„Când eu m-am mutat, aveam jos o piscină. În momentul în care m-am băgat în piscină prima dată, mi s-a făcut rău, că eu nu stau în piscină, nu-mi place. Și am spus la toți cei care erau acolo, mama, rude: fraților, aici facem dressing.

Am chemat prietenii mei care îmi renovează mie ce am nevoie, un perete, o ușă, și am pus bârne de lemn peste piscină, am golit de apă, acum stau anvelope în piscină, treburi grele.”, a povestit Fuego.

Ce va face Fuego cu toate costumele populare și premiile din cariera sa

Citește și: Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Dacă mă puneți să fac o afacere, a doua zi poate dau faliment.” Fuego, confesiuni despre cariera artistică. De ce se consideră artistul norocos

Artistul a transformat piscina în dressing, iar acolo are toate costumele pe care nu le mai poate purta, însă în timp, se gândește să devină o expoziție permanentă cu ele, dar și cu toate diplomele, creațiile, picturile și discurile de aur pe care le-a adunat în cariera sa.

Își dorește ca la bătrânețe să realizeze o fundație și un muzeu cu toate acestea. 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Am făcut în spațiul acela un dressing care este arhiplin. Vreau să spun că am nenumărate costume pe care nu mai pot să le port, dar, în timp, vreau să devină o expoziție permanentă aceste costume. Asta la 70 de ani când o să am fundația mea și o să am și un muzeu cu toate creațiile, cu toate distincțiile, cu toate discurile de aur, cu toate diplomele, cu toate costumele populare pe care le-am strâns în 30 de ani.

Nu mai am nimic unde să pun acasă. Colecția mea de pictură. Pentru că anual, am lăsat câte 4-5 lucrări, care am crezut eu că sunt mai interesante, și am aproape 100, le-am lăsat pentru această fundație care va fi muzeu.”, a mai spus Fuego.

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Nu arăt de vârsta pe care o am! Sunt artistul care nu cred că va îmbătrâni fizic.” Fuego, despre secretul tinereții sale, dar și despre cel mai frumos vis devenit realitate

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies