Foto | Uite cum a scapat Amna de acnee!

Foto | Uite cum a scapat Amna de acnee!
Foto | Uite cum a scapat Amna de acnee!

Pe perioada sarcinii, Amna s-a umplut de cosuri pe fata si abia a scapat de ele. Cantareata a incercat mai multe tratamente, dar nu au avut efect. Acum e fericita ca are tenul curat.

 

Amna a devenit mamica in urma cu un an cand l-a adus pe lume pe baietelul ei, David. Pe perioada sarcinii, artistei i-au aparut cosuri pe fata, iar la un moment dat abia daca reusea sa le acopere cu fond de ten si pudra. Dupa ce l-a adus pe lume pe micut, blondina a inceput lupta cu acneea.
“Acneea care s-a declansat pe timpul sarcinii, am scapat de ea, in sfarsit.
Am incercat mai multe tratamente. Doctorita Andreea Lungu s-a ocupat de tenul meu si a reusit sa ma scape de cosuri. Am facut un tratament cu radiofrecventa bipolara si electroporatie, am scapat de cosuri, mi-am imbunatatit aspectul pielii  vizibil, mi-am hidtratat-o si am scapat si de micile riduri”, ne-a spus Amna.

Amna a devenit mamica in urma cu un an cand l-a adus pe lume pe baietelul ei, David.

Pe perioada sarcinii, artistei i-au aparut cosuri pe fata, iar la un moment dat abia daca reusea sa le acopere cu fond de ten si pudra. Dupa ce l-a adus pe lume pe micut, blondina a inceput lupta cu acneea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro“Acneea care s-a declansat pe timpul sarcinii, am scapat de ea, in sfarsit.
Am incercat mai multe tratamente. Doctorita Andreea Lungu s-a ocupat de tenul meu si a reusit sa ma scape de cosuri. Am facut un tratament cu radiofrecventa bipolara si electroporatie, am scapat de cosuri, mi-am imbunatatit aspectul pielii  vizibil, mi-am hidtratat-o si am scapat si de micile riduri”, ne-a spus Amna.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies