Foto | Sore, o graviduta atenta! Vezi la ce a renuntat artista de cand a aflat ca e insarcinata


Sore e in culmea fericirii ca va deveni mamica peste cateva luni. Cantareata e insarcinata in aproape 5 luni si urmeaza sa aduca pe lume o fetita.

 

Sore se iubeste de mai bine de doi ani cu un avocat pe nume Mircea. A ramas insarcinata cand nici nu se astepta, insa e cel mai bun lucru care i s-a intamplat, dupa cum sustine. De cand a aflat ca e gravida, Sore e mult mai atenta: se imbraca gros, sa nu cumva sa raceasca, a renuntat la tocuri, nu mai pierde noptile si nici nu mai “topaie” pe scena, cand are concerte.
“Sore e foarte fericita, spune ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Fetita a inceput sa miste, in burtica. Sore vorbeste foarte mult cu ea. Merge la doctor regulat, la control, se imbraca gros, sa nu-i fie frig si sa raceasca pentru ca nu poate lua pastile in sarcina, nu mai poarta tocuri de cateva saptamani, iar la concerte nu mai face coregrafiile asa cum trebuie, prefera sa danseze mai putin spre deloc. Probabil va canta pana in 7-8 luni, are concerte programate pe care va trebui sa le onoreze”, sustin apropiatele artistei.
De cand a renuntat la tocuri, Sore si-a schimbat putin si stilul vestimentar. In emisiunea "Vorbeste lumea", pe care o prezinta alaturi de Vica Blochina, Cove si Nadine, nu mai poarta tinute elegante, asa cum o facea la inceput, ci unele casual care sa nu necesite asortarea incaltamintei cu toc.

Sore se iubeste de mai bine de doi ani cu un avocat pe nume Mircea. A ramas insarcinata cand nici nu se astepta, insa e cel mai bun lucru care i s-a intamplat, dupa cum sustine. De cand a aflat ca e gravida, Sore e mult mai atenta: se imbraca gros, sa nu cumva sa raceasca, a renuntat la tocuri, nu mai pierde noptile si nici nu mai “topaie” pe scena, cand are concerte.“Sore e foarte fericita, spune ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Fetita a inceput sa miste, in burtica. Sore vorbeste foarte mult cu ea. Merge la doctor regulat, la control, se imbraca gros, sa nu-i fie frig si sa raceasca pentru ca nu poate lua pastile in sarcina, nu mai poarta tocuri de cateva saptamani, iar la concerte nu mai face coregrafiile asa cum trebuie, prefera sa danseze mai putin spre deloc. Probabil va canta pana in 7-8 luni, are concerte programate pe care va trebui sa le onoreze”
, sustin apropiatele artistei.De cand a renuntat la tocuri, Sore si-a schimbat putin si stilul vestimentar. In emisiunea "Vorbeste lumea", pe care o prezinta alaturi de Vica Blochina, Cove si Nadine, nu mai poarta tinute elegante, asa cum o facea la inceput, ci unele casual care sa nu necesite asortarea incaltamintei cu toc.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri