Foto | Pe haine ar da o avere, dar pe masini, ba! Carmen Negoita nu investeste banii in autoturisme!


Carmen Negoita face bani gramada pe care-i investeste in haine si are grija ca copiilor ei sa nu le lipseasca nimic.

 

Desi si-ar permite sa-si cumpere si maine o masina noua, de fite, Carmen nu e genul de femeie care sa investeasca in autoturisme.
Carmen Negoita circula cu un autoturism pe care-l are de mai bine de 5 ani si pe care-l vede cel mai bun. Designerul prefera sa-si investeasca banii in haine, casa, copii, vacante decat in autoturisme.
“Am masina de 5 ani si merge bine. Atata vreme cat sunt multumita de ea, nu am de ce sa o schimb. Nu sunt pasionata de masini ca sa le schimb des. Eu ma folosesc de masina”, ne-a spus Carmen Negoita.
Foto: Tiberiu Lupasc

Desi si-ar permite sa-si cumpere si maine o masina noua, de fite, Carmen nu e genul de femeie care sa investeasca in autoturisme.

Carmen Negoita circula cu un autoturism pe care-l are de mai bine de 5 ani si pe care-l vede cel mai bun. Designerul prefera sa-si investeasca banii in haine, casa, copii, vacante decat in autoturisme.Am masina de 5 ani si merge bine. Atata vreme cat sunt multumita de ea, nu am de ce sa o schimb. Nu sunt pasionata de masini ca sa le schimb des. Eu ma folosesc de masina”, ne-a spus Carmen Negoita.Foto: Tiberiu Lupasc

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Primele declarații ale Anei Pal, după descalificare a de la „Survivor România”. „N-a fost așa...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri