Fostul soț al lui Brigitte Pastramă are probleme grave de sănătate! A plecat în Ucraina la tratament


Ce s-a întâmplat cu bărbatul.


In articol:

Fostul soț al lui Brigitte Pastramă, Ovidiu Torj, este internat în Ucraina. Omul de afaceri are probleme de sănătate și a decis să facă niște investigații peste Ocean.

Bărbatul s-a confruntat cu niște probleme de sănătate. Prietenii virtuali l-au întrebat dacă este bine, iar răspunsul lui Ovidiu Torj n-a întârziat să apară.

În urmă cu câteva luni, Ovidiu Torj a fost eliberat din închisoare, iar zilele trecute s-a internat la un spital din Ucraina. Timișoreanul a postat și un mesaj pe contul lui de socializare în care îi anunța pe prietenii săi că ”se simte în siguranță” la spital.

Brigitte Năstase a avut probleme mari cu fostul soț. Ovidiu Torj i-a făcut viața un calvar: ”Eram mutilată”

„Acum ceva ani a murit primul meu soț. Am fost eliberată de mai multe ori din închisoare, și am pierdut multe, inclusiv restaurantul care îmi rămăsese a luat foc. M-am apropiat de Dumnezeu atunci. Am ieșit din închisoare unde am stat un an jumătate, l-am cunoscut pe fostul meu soț, Ovidiu, cu care am o fetiță. Aveam foarte multe necazuri. Munceam enorm. Am pierdut aproape tot. Discotecile și clubul, chiar și un hotel care era în contrucție, în total mai mult de 1 milion de euro. Am muncit chiar și 20 de ore la restaurantul care îmi rămăsese. Am fost blestemată, mi s-au făcut vrăji, m-am accidentat la mână și aproape că mi-a tăiat-o. Dar am scăpat și de acestea.

Citeste si: Brigitte a aruncat buchetul! Ce vedetă urmează să se mărite?

Citeste si: Primele imagini de la cununia religioasă a lui Brigitte cu Florin Pastramă! Ceremonia a avut loc într-un cadru de vis

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana Simion, la un pas de divorț

Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat.

Cel mai nasol este să lupți cu ura oamenilor și răzbunarea oamenilor, persoane care își pun în cap să te distrugă. Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură. Penru că el era un tip cunoscut în Timișoara și prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta, dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă și nu voiam să se îngrijoreze”, a declarat Brigitte Năstase, în urmă cu ceva vreme.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată cu adevărat inelul de logodnă a lui Brigitte! S-a văzut abia acum, la nunta cu Florin Pastramă

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Brigitte a aruncat buchetul! Ce vedetă urmează să se mărite?

Primele imagini de la cununia religioasă a lui Brigitte cu Florin Pastramă! Ceremonia a avut loc într-un cadru de vis

Moș Nicolae 2020: Ce cadouri alegem pentru copii și adulți?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri