Cum arată cu adevărat inelul de logodnă a lui Brigitte! S-a văzut abia acum, la nunta cu Florin Pastramă


Brigitte Sfăt și-a arătat cu mândrie inelul primit de la Florin Pastramă

În weekend, Brigitte Sfăt a devenit și în fața lui Dumnezeu doamna Pastramă. După cununia civilă simplă, făcută în urmă cu o luna, doar în familie, duminică, bruneta și afaceristul au organizat o nuntă că în povești, așa cum și-au dorit-o!

"Suntem foarte fericiți, ea este femeia perfectă pentru mine, omul care mă completează", avea să spună Florin imediat ce a primit binecuvântarea preotului, în fața numeroșilor prieteni veniți la fața locului să îi felicite

Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă și a arătat inelul! Este din aur alb cu diamant 

În ton cu petrecerea fastuoasă, invitații aveau să vadă și alte lucruri spectaculoase, în special la capitolul bijuterii.

 Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă și a arătat inelul de logodnă tuturor. Dacă până acum, s-au făcut doar speculații sau simple descrieri, ei bine, vedeta a dorit să fie ea cea care să prezinte degetul cu superba bijuterie pe el, una din aur alb, cu diamant, al cărei preț este probabil destul de piperat.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Carmen de la Sălciua a crezut că postează cea mai tare poză a vieţii ei, dar s-a făcut de râs! Uite imaginea cu zeci de comentarii negative! "Penibilo"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri