Folosesti tarhon in mancare? Uite ce beneficii are pentru sanatate


Tarhonul este o planta pe care foarte multe persoane o folosesc in mancare. Este bogata in fitonutrienti si antioxidanti.

 

Uleiurile esentiale din tarhon stimuleaza apetitul alimentar si atenueaza simpomele anorexiei.
Studiile arata ca tarhonul are capacitatea de a scadea nivelul de zahar din sange. De asemenea aceasta planta aromata are proprietati antioxidante datorita compozitiei bogate in vitaminele C, A si B. Previne aparitia cheagurilor de sange si apara inima si creierul de atacuri de cord si atacuri cerebrale.
Tarhonul este o sursa bogata de minerale ca manganul, calciul, fierul si magneziul, potasiul si zincul.
Aceasta mirodenie poate fi folosita si ca antiseptic si anestezic. Specialistii spun ca tarhonul poate ameliora si efectele insomniei.
Sursa www.nutrition-and-you.com

Uleiurile esentiale din tarhon stimuleaza apetitul alimentar si atenueaza simpomele anorexiei.

Studiile arata ca tarhonul are capacitatea de a scadea nivelul de zahar din sange.

De asemenea aceasta planta aromata are proprietati antioxidante datorita compozitiei bogate in vitaminele C, A si B.

Previne aparitia cheagurilor de sange si apara inima si creierul de atacuri de cord si atacuri cerebrale.

Tarhonul este o sursa bogata de minerale ca manganul, calciul, fierul si magneziul, potasiul si zincul.

Aceasta mirodenie poate fi folosita si ca antiseptic si anestezic.

Specialistii spun ca tarhonul poate ameliora si efectele insomniei.

Sursa www.nutrition-and-you.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri