Foarte tare! De ce trebuie sa te speli pe cap cu apa in care ai fiert cimbru!


Foarte tare! De ce trebuie sa te speli pe cap cu apa in care ai fiert cimbru!

Suprasolicitarea nervoasa, stresul, presiunea timpului prea scurt, toate acestea sunt factori care contribuie la pierderile de memorie.

 

Produsele apicole sunt si au fost intotdeauna renumite pentru efectul pe care il au asupra memoriei. O combinatie de nuca cu miere asigura si obligeana o imbunatatire vizibila a memoriei spune nutritionista Lena Cotet, specialista in tratamente naturiste.
O solutie surprinzatoare a mai aratat nutritionista, vorbind despr spalarea pe cap. ”Splarea pe cap cu apa in care am fiert cimbru si o linugra de otet ajuta la memorie, pe langa ca face parul frumos. De fapt, actioneaza indirect, ajutand la circulatia sangelui, care desigur ca iriga si creierul si va duce la imbunatatirea performantelor memoriei”, explica ea procesul.
Ceaiul de roinita, arnica si papadie este o combinatie ce poate fi de mare ajutor in problemele de memorie, mai arata ea, dar si catina, care este foarte apreciata. Nutritionista spune, insa, ca oxigenarea creierului si curtarea sangelui sunt factori foarte importanti pentru o buna tinere de minte, iar  miscarea este una din cele mai importante elemente.
Dar pe langa asta, mai arata ea, foarte ultila este pulberea de grau, de orz, de ovaz si lucerna, sau pulberi de spirulina, chlorella, zeolit si miere de salcam. ”Acestea curata sangele si indirect, ajuta si la imbunatatirea memoriei”, spune ea.
Sursa

Produsele apicole sunt si au fost intotdeauna renumite pentru efectul pe care il au asupra memoriei. O combinatie de nuca cu miere asigura si obligeana o imbunatatire vizibila a memoriei spune nutritionista Lena Cotet, specialista in tratamente naturiste. O solutie surprinzatoare a mai aratat nutritionista, vorbind despr spalarea pe cap. ”Splarea pe cap cu apa in care am fiert cimbru si o linugra de otet ajuta la memorie, pe langa ca face parul frumos. De fapt, actioneaza indirect, ajutand la circulatia sangelui, care desigur ca iriga si creierul si va duce la imbunatatirea performantelor memoriei”, explica ea procesul. 

Ceaiul de roinita, arnica si papadie este o combinatie ce poate fi de mare ajutor in problemele de memorie, mai arata ea, dar si catina, care este foarte apreciata.
Nutritionista spune, insa, ca oxigenarea creierului si curtarea sangelui sunt factori foarte importanti pentru o buna tinere de minte, iar  miscarea este una din cele mai importante elemente. Dar pe langa asta, mai arata ea, foarte ultila este pulberea de grau, de orz, de ovaz si lucerna, sau pulberi de spirulina, chlorella, zeolit si miere de salcam. ”Acestea curata sangele si indirect, ajuta si la imbunatatirea memoriei”, spune ea.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Berbec Iulie 2022. Nativii Berbec sunt tentați să intre într-o nouă relație

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

3 trucuri pentru a scăpa de emoții. „Emoțiile sunt concepute pentru a ne asigura că ne acordăm atenție”

Ce spune Alina Sorescu despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Nu mă gândeam să ajung vreodată și în situația asta”

De ce se întărește aluatul de pizza. Care este secretul pentru cea mai reușită pizza?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri