FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!


FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!

Ştiai că poţi ghici cum se va comportă un bărbat cu soţia lui urmărind modul în care acesta îşi tratează mama? O ipoteza oarecum controversată, însă nu departe de adevăr. Prima femeie din viaţă unui bărbat este mama lui. Alături de ea învaţă cum să interacţioneze, cum să gestioneze conflictele. Mama este prima femeie care îi conferă iubire, căldură, înţelegere. Sau, cel puţin, aşa ar trebui.

Deşi lucrurile nu vor fi întotdeauna albe sau negre, poţi face previziuni cu privire la modul în care un bărbat îşi va trata soţia, pornind de la relaţia cu mama lui.

Bărbatul crescut de o mama grijulie

Bărbatul care a crescut lângă o mama grijulie, care i-a oferit dragoste, afecţiune, atenţie, bunătate, va învaţă de mic aceste valori. Şi va face acelaşi lucru cu partenerul romantic. Dacă bărbatul din viaţă ta a fost obişnuit să aibă o relaţie caldă cu mama, îi va fi foarte uşor să dezvolte aceeaşi relaţie şi din punct de vedere romantic.

Va şti cum să fie atent, iubitor, grijuliu, afectuos. Un bărbat crescut în respect va şti cum să respecte.

Reversul medaliei este că băiatul răsfăţat excesiv ajuns la maturitate poate să fie prea legat de fustă mamei şi să nu se poată desprinde spre independenţa. Va fi întotdeauna băiatul mamei, indiferent de vârstă pe care o are.

Băiatul mamei îşi va consulta întotdeauna mama înainte de a lua o decizie importantă.

Şi poate trece chiar peste hotărârile luate împreună cu partenerul romantic, dacă mama n-a fost de acord.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. În sfârşit, Furtuna retrogradă se domoleşte după un an tulburător! Tu ce primeşti cadou de la astre? Vezi cum intri în 2019!

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Oana Hanganu: Cum atragi norocul în DRAGOSTE - 9 reguli simple din Feng Shui

Horoscopul zilei de 28 noiembrie, cu CAMELIA PĂTRĂŞCANU. Întâlniri şi discuţii care îi pun pe gânduri pe Gemeni

ALERTA METEO. ANUNŢ DEVASTATOR al METEOROLOGILOR. A început cea mai GREA IARNĂ din ultimii ani. TREBUIE să ne PREGĂTIM pentru tot ce-i mai RĂU

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri