Florin și Brigitte Pastramă urmează să devină părinți?!: „Bebelușul care trebuie să vină?”

Florin și Brigitte Pastramă
Florin și Brigitte Pastramă urmează să devină părinți

După un an și jumătate de mariaj, Florin și Brigitte Pastramă urmează să își mărească familia. Omul de afaceri s-a dat de gol pe contul de Instagram.

Brigitte Pastramă și soțul său, Florin, își doresc de mai bine de un an de zile să devină părinți. Florin Pastramă i-a uimit pe fanii său, atunci când a vorbit despre un copil pe rețelele de socializare. Oare să fie vorba despre o posibilă sarcină a soției sale?

Florin Pastramă a postat pe rețelele de socializare un clip cu Sara, fiica cea mică a Brigittei Pastramă, în timp ce colora.

Soțul Brigittei i-a spus fetei să uite de „bebelușul care urmează să vină”, semn că bruneta și afaceristul sunt pe cale să devină părinți!

„Sara, arată-mi care e maică-ta! Și Sara? Și bebelușul? Bebelușul care trebuie să vină? Desenează bebelușul”, i-a spus Florin Sarei.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate: "Florin este tăiat tot în cap..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De altfel, în ultimele luni s-a speculat că Brigitte Pastramă a apelat la fertilizarea in vitro, dar după câteva săptămâni ar fi pierdut sarcina. Vedeta și soțul său, Florin Pastramă, au trecut prin multe situații dificile în ultima perioadă. Cei doi au fost protagoniștii unui scandal monstru în plină stradă, apoi, Florin a decis să plece de acasă doar în papuci de casă, iar zile întregi nimeni nu a știut de el.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi?!

 

Florin Pastramă
Florin Pastramă a dat-o de gol pe soția sa[Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă și-a donat hainele

Frumoasa brunetă a dorit să facă o faptă bună și i-a luat exemplul Oanei Zăvoranu, dorind să doneze hainele pe care nu le mai poartă.

„Cred că a venit ziua în care trebuie să fac ceva și o parte din ele nu vreau să le mai folosesc! În plus, am multe haine pe care nu le mai

folosesc de ani buni și cred că ar fi mai bine să le dau. M-am gândit la un exemplu, pe care una dintre vedetele noastre l-a dat și este un exemplu pozitiv! Adică Oana Zăvoranu, care a făcut același lucru, doar că, din câte știu, lumea s-a adunat atunci în fața locului unde ea a decis să dea foarte multe haine!”, a spus Brigitte Pastramă despre decizia sa.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Fostul iubit al Andreei Mantea, Cristi Mitrea, surprins cu Iuliana Luciu

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Roxana de la Puterea dragostei regretă despărțirea de Bogdan Mocanu: „Îmi pare rău...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies