Florin Pastramă a plecat de acasă, după o ceartă cu Brigitte

Florin Pastramă a plecat de acasă
Florin Pastramă a plecat de acasă, după ce s-a certat cu Brigitte

Soțul lui Brigitte a decis să dispară din viața acesteia într-un mod neașteptat. Unde este acum omul de afaceri.

Veste neașteptată despre unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Florin Pastramă e de negăsit, după ce a plecat de acasă din cauza unui scandal monstru cu Brigitte.

Tânărul a decis să plece din locuința în care se afla cu soția sa, Brigitte, iar de mai multe ore este de negăsit. Cei doi se aflau la Timișoara, unde Brigitte a mers pentru o intervenție estetică la buze.

Fosta soție a lui Ilie Năstase și Florin Pastramă ar fi început să se certe, iar până la decizia lui Florin de a pleca nu a mai fost mult.

Potrivit spynews.ro, Florin Pastramă și Brigitte erau la Timișoara alături de copiii lor, iar la un moment dat, Brigitte s-a ascuns în baie, de teama de a nu fi bătută din nou de soțul său.

Când a ieșit din baie, Brigitte a constatat că partenerul său nu mai este în locuință, mai mult decât atât, Florin ar fi plecat doar într-o pereche de pantaloni

scurți și un tricou, fără să anunțe unde se află.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Florin Pastramă a plecat de acasă
Florin Pastramă a plecat de acasă, după ce s-a certat cu Brigitte[Sursa foto: Instagram]

După mai multe ore în care l-a căutat, Brigitte a decis să se întoarcă alături de copii în Capitală, acolo unde are mai multe afaceri și unde este nevoie de ea.

Brigitte și Florin Pastramă, filmați în timp ce se ceartă în plină stradă

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte a fost protagonista unui moment șocant, după ce au apărut mai multe imagini cu ea și cu soțul său. Aceasta a fost surprinsă în timp ce este lovită de către soțul ei, în plină stradă. Brigitte a decis să nu vorbească prea mult despre acest subiect, susținând că a fost vorba despre o neînțelegere.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui reality show unde erau concurenți și s-au căsătorit la scurt timp după ce au plecat din emisiune. În luna iulie, au făcut și cununia religioasă și au avut parte de o petrecere fastuoasă.

Sursa: spynews.ro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Brigitte Pastramă, despre fiul său: „Eram pasibilă de pușcărie”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Brigitte Pastramă bătută! Vedeta a văzut moartea cu ochii!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies