Brigitte Pastramă bătută! Vedeta a văzut moartea cu ochii!


Brigitte Pastramă bătută! Frumoasa brunetă și-a văzut moartea cu ochii când, chiar bărbatul pe care îl iubea, i-a aplicat o corecție extrem de agresivă.


In articol:

Brigitte Pastramă bătută! Pentru frumoasa brunetă, Florin Pastramă este bărbatul care a determinat-o să-și descopere latura spirituală, cel care i-a arătat ce e fericirea, precum și omul care o iubește necondiționat. Până atunci, însă, viața Brigittei Pastramă nu a fost deloc ușoară, pentru că a trecut prin multe evenimente dificile.

Citeste si: După ce s-a spus că divorțează, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut un anunț bombă! Vor deveni părinți?!

După ce primul său partener s-a stins din viață, și-a găsit consolarea în brațele unui bărbat care, din păcate, o trata extrem de agresiv. Soțul ei a bătut-o atât de tare încât i-a fisurat craniul, așa că putem spune că Brigitte Pastramă a văzut moartea cu ochii.

Brigitte Pastramă bătută! Soțul său i-a aplicat o corecție extrem de agresivă!

Brigitte Pastramă și-a găsit puterea și a decis să discute despre căsnicia sa cu cel de-al doilea soț, Ovidiu Torj, chiar dacă nu a folosit cuvinte laudativ la adresa sa/ a mariajului lor. La destul de puțin timp după ce a murit primul său soț și după eliberarea ei din închisoare, Brigitte Sfăt l-a cunoscut pe Ovidiu Torj, cu care a și locuit în Timișoara între anii 2006-2010.

Brigitte-pastrama-batuta
Brigitte-pastrama-batuta

Din păcate, fericirea nu a durat prea mult, pentru că în viața de cuplu a Brigittei Pastramă au intervenit conflictele. Din nefericire, abuzurile la care frumoasa brunetă era supusă au devenit fizice, iar cel mai grav episod a pornit de la un incident extrem de nesemnificativ: Brigitte Sfăt a uitat să oprească apa de la robinet.

Citeste si: Drama prin care a trecut Brigitte Pastramă! Bătută crunt de soțul care i-a spart nasul și obligată să facă operație estetică! Când s-a întâmplat totul?

Vedeta a mărturisit că s-a speriat teribil, că a văzut moartea cu ochii și că singurul lucru pe care l-a putut face a fost să fugă, pentru a se ascunde. A avut craniul fisurat și un hematom pe splină.

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon.

Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat,” a mărturisit Brigitte Pastramă după ce a fost bătută.

Citeste si: Surpriză!Ce a făcut Brigitte Sfăt în ziua în care fostul ei soț s-a internat în spital! Apariția ei a șocat pe toată lumea! Avem imaginile exclusive


Abonează-te pe

Citește și:

După ce s-a spus că divorțează, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut un anunț bombă! Vor deveni părinți?!

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Ce consumă Margherita de la Clejani! Vedeta a recunoscut: „Mă injectez cu...”

Carmen Harra preziceri- faimoasa clarvăzătoare a anticipat despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri