Florin Busuioc nu a scăpat de problemele de sănătate! La două luni după ce a făcut infarct, Busu a mărturisit prin ce trece: "Mă împiedică să respir"


Florin Busuioc a trecut prin momente cumplite, dar si-a revenit, iar la două luni după ce a făcut infarct, Busu s-a întors pe micile ecrane și este hotărât să revină și la teatru.

 

Florin Busuioc îşi doreşte să se întoarcă pe scenă, dar nu poate din cauza problemelor de sănătate.

„Mi-am pus dorința să îmi trească astea cinci coaste rupte în urma resuscitării. Mă cam împiedică să respir. Dacă îmi trec coastele pot să vorbesc și despre revenirea în teatru.

Citeste si: HOROSCOP: Trăim ultimele 2 luni cu rebelul URANUS ÎN BERBEC! Se va repeta doar peste 84 ani! Urmează URANUS ÎN TAUR pentru 7 ani – schimbări şocante! Ce înseamnă pentru ZODIA TA

Sunt dator oamenilor pentru că am câștigat o mare doză de simpatie. Am avut o perioadă de câteva zile în care mă comportam ciudat din cauză că am fost sedat. Nu eram eu. Nu mi-a fost teamă vreo clipă, nu m-a cuprins un soi de spaimă”, a povestit Busu, într-o emisiune TV, scrie Spy News.

Florin Busuioc spune că va reveni la teatru în această primăvară. „Trebuie să am grijă de mine ca să pot să am grijă de fete, au nevoie de sprijin, trebuie să fiu atent cu mine. Ele s-au împăcat cu povestea asta. De sărbători am stat acasă cu familia. Pentru 2019 plănuiesc să revin în teatru prin aprilie”, a mai spus Florin Busuioc.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Sambata, de la ora 15:00, la “ROventura”, Delta Dunarii – Raiul Romaniei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri