Flavia Mihășan a născut un băiețel perfect sănătos: „Te iubim fără limite”

Flavia Mihășan
Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară

Fumoasa dansatoare Flavia Mihășan și-a strâns deja bebelușul în brațe și trăiește cele mai frumoase clipe.

Așteptarea a luat sfârșit. Frumoasa Flavia Mihășan a dat vestea cea mare, în urmă cu puțin timp. Fosta „vecină” de la Neatza cu Răzvan și Dani a devenit mamă pentru a doua oară.

Vedeta a ținut totul ascuns până astăz i, când s-a fotografiat alături de băiețelul său supeeb, pe contul său de Instagram. Spre deosebire de prima sarcină, Flavia Mihășan a spus în urmă cu câteva luni că își dorește să nască prin cezariană, așa că bebelușul a venit pe lume ieri și a creat multă bucurie în rândul familiei.

„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe!
E perfect, e dulce si bun! ♥️ Te iubim fara limite, copilul nostru! @moldovanmariuss ♥️”, a scris Flavia pe contul său de Instagram, în dreptul primei imagini cu micuțul, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Sănătate multă la toată familia/ Bine ai venit, bebe frumos și bun! Te așteptam! Lumea va fi mai senina cu tine in ea! 🎂👏🙏/ Bine ai venit, bebe nr. 2!! 😍 Sa fie sanatos si norocos!! ❤️/ Yeeey, bine ai venit, bebe norocos 💜 sa fiți fericiți toți, împreună, mereu 🌼🌿”, sunt doar câteva mesaje pe care prietenii le-au trimis imediat ce au aflat fericita veste.

Flavia Mihășan a născut
Flavia Mihășan a născut ieri[Sursa foto: Instagram]

Flavia Mihășan își dorește o familie numeroasă


Fosta vecină a lui Răzvan Simion și Dani Oțil 
a mărturisit că a plănuit cu mare atenție să fie o diferență mică între copii, precizând totodată că atât ea, cât și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au frați, așa că și-au dorit familie mare. Așadar, între micuțul Carol și cel de-al doilea copil va fi o diferență de aproximativ 2 ani.

„Da, exact ăsta a fost planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a dezvăluit blondina într-un interviu pentru revista VIVA!.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies