Fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in sala de clasa: "Dragi parinti, sper ca vedeti bine si clar ce elevi model suntem”


In timpul unei pauze, fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in sala de clasa, momentul fiind imortalizat de colegii lor.

 

In timp ce se afla la scoala, fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul iubitul in sala de clasa. Roxana, care este eleva in clasa a XII-a la un liceu din Bucuresti, este colega de clasa cu actualui ei iubit, Andi, cu care este impreuna de aproape doua luni. (vezi ce afacere secreta a avut Giani Kirita in Turcia)

Fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in clasa. Roxana si Andi erau in pauza

La un moment dat, in timpul unei pauze, Roxana si Andi s-au sarutat pasional in sala de clasa, totul fiind surprins de un coleg, care i-a fotografiat. „Iubirea mea din liceu”, a comentat Andi, care a continuat: „Dragi parinti, sper ca vedeti bine si clar ce elevi model suntem”.

Fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul. Pentru Roxana urmeaza o perioada dificila

Aflata la orele de curs, fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in sala de clasa. Roxana are emotii mari in perioada urmatoare. Pe langa fapul ca ii tine pumnii tatalui ei, in fazele finale de la Exatlon, ea se pregateste sa dea Bacalaureatul, programat in luna iunie.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andra de la Puterea dragostei, așa cum nu ai mai văzut-o: „Plină de dolari și de fericire...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri