Fiica Danei Savuica  a implinit 21 de ani. Julia s-a angajat si este studenta in ultimul an. Vezi unde munceste!


Desi are o situatie financiara foarte buna si este singurul copil la parinti, Julie, fiica Danei Savuica se poate lauda ca traieste aproape pe picioarele ei.

Sarbatoare mare zilele acestea in familia Danei Savuica a carei fiica a implinit 21 de ani. Tanara a fost sarbatorita de familie asa cum se cuvine, iar zilele acestea tanara isi va scoate prietenii intr-un club la petrecerea sa aniversara. Desi pare greu de crezut, nota de plata nu va fi achitata insa de catre parinti, ci chiar de sarbatorita, de cateva luni Julie avand deja un loc de munca si un salariu stabil.

“Fiica mea este aproape pe picioarele ei. Este studenta in ultimul an la Universitate, la stat, in vara va avea examenul de licenta si, in ciuda acestor lucruri, are un loc de munca si isi castiga singura banutii. Lucreaza part time la o platforma online, unde este traducator si este foarte multumita de job-ul ei. Dupa ce isi va finalize studiile va avea un loc de munca full time. Nu-mi fac griji in privinta asta, Julie este o tipa zbataioasa si ii place independenta financiara”, ne-a declarat Dana Savuica.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Surpriză! Ce a spus mama lui Emanuel de la Survivor România despre relația războinicului cu Elena Ionescu! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri