Fii una dintre CASTIGATOARELE in lupta cu cancerul mamar!


Fii una dintre CASTIGATOARELE in lupta cu cancerul mamar!

Imi face placere sa te anunt ca proiectul nostru “Mamografia Salveaza Vieti” merge mai departe, dupa ce 50 de mamografii gratuite au fost ACORDATE primelor femei inscrise in program!

 

Draga mea,
Imi face placere sa te anunt ca proiectul nostru “Mamografia Salveaza Vieti” (www.mamografiasalveazavieti.ro) merge mai departe, dupa ce 50 de mamografii gratuite au fost  ACORDATE primelor femei inscrise in program! Femei de peste 40 de ani cu venituri mai mici de 1.000 de lei care nu si-au putut permite o minima investigatie pentru sanatatea lor au beneficiat de investigatii gratuite in Centrul nostru de Excelenta pentru Diagnosticul afectiunilor mamare si ginecologice, Donna Medical Center.
Si vom continua sa facem asta atata timp cat va fi nevoie.
Avem, insa, nevoie de ajutorul TAU!
Esti tanara si nu ai implinit inca 40 de ani? Nu ai nevoie de o mamografie? Nu ramane indiferenta! Intr-o secunda poti salva o viata! DARUIESTE UN LIKE SI SALVEAZA O VIATA! Spune si prietenelor tale sa ne daruiasca un like pentru ca numarul femeilor salvate impreuna sa creasca.
In acelasi timp, veti fi si voi la curent cu ultimele sfaturi despre SANATATEA SANILOR!
Incepand de acum, femeile inscrise in program vor castiga cate o mamografie gratuita prin trageri la sorti succesive, la fiecare 250 de like-uri acumulate pe pagina de Facebook a comuntatii (www.facebook.com/mamografiasalveazavieti.ro). Ceea ce inseamna sanse mai mari de castig pentru ele si raspandirea informatiilor educative catre un numar cat mai mare de persoane care nu stiu cum sa aiba grija de sanii lor!
Te invit cu drag sa salvam impreuna vieti,
Dr.
Elena Claudia Teodorescu,
Initiatorul Campaniei Mamografia Salveaza Vieti
Doctor in Stiinte Medicale
Medic cu peste 15 ani de experienta in Imagistica Sanului

Draga mea, 

Imi face placere sa te anunt ca proiectul nostru “ Mamografia Salveaza Vieti ” merge mai departe, dupa ce 50 de mamografii gratuite au fost  ACORDATE primelor femei inscrise in program! Femei de peste 40 de ani cu venituri mai mici de 1.000

de lei care nu si-au putut permite o minima investigatie pentru sanatatea lor au beneficiat de investigatii gratuite in Centrul nostru de Excelenta pentru Diagnosticul afectiunilor mamare si ginecologice, Donna Medical Center. Si vom continua sa facem asta atata timp cat va fi nevoie. Avem, insa, nevoie de ajutorul TAU!

Esti tanara si nu ai implinit inca 40 de ani? Nu ai nevoie de o mamografie? Nu ramane indiferenta! Intr-o secunda poti salva o viata! DARUIESTE UN LIKE SI SALVEAZA O VIATA! Spune si prietenelor tale sa ne daruiasca un like pentru ca numarul femeilor salvate impreuna sa creasca. In acelasi timp, veti fi si voi la curent cu ultimele sfaturi despre SANATATEA SANILOR! 

Incepand de acum, femeile inscrise in program vor castiga cate o mamografie gratuita prin trageri la sorti succesive, la fiecare 250 de like-uri acumulate pe pagina de Facebook a comuntatii. Ceea ce inseamna sanse mai mari de castig pentru ele si raspandirea informatiilor educative catre un numar cat mai mare de persoane care nu stiu cum sa aiba grija de sanii lor!

Te invit cu drag sa salvam impreuna vieti,
Dr. Elena Claudia Teodorescu,
Initiatorul Campaniei Mamografia Salveaza Vieti
Doctor in Stiinte Medicale
Medic cu peste 15 ani de experienta in Imagistica Sanului

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

DESCOPERĂ: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Medicul Virgil Musta propune instaurarea carantinei: „ În două-trei săptămâni vom avea primele rezultate”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri