Femeile și pariurile sportive: Preconcepții de care ne-am putea despărți la final de 2020


Femeile și pariurile sportive: Preconcepții de care ne-am putea despărți la final de 2020


In articol:

“Femei- pariuri sportive” pare o incompatibilitate simplu de argumentat. Însă care ar fi, oare, motivele pentru care am tindem să spunem că noi nu am putea pune un bilet la pariuri? De aceea, vrem să analizăm astăzi împreună cele mai des auzite preconcepții, privind femeile și pariurile sportive.

Iată care sunt acestea: 

Femeile nu se pricep la sport 

Deși o mulțime de femei sunt pasionate de mișcare, iar ponderea sportivelor din timpul liber crește de la an la an, ne confruntăm în continuare cu preconcepția că nu ne putem “pricepe” la sport. Cu alte cuvinte, dacă am fi puse în fața unui bilet cu pariuri sportive, inspirația nu ar ține la fel de tare cu noi, la fel ca în cazul partenerilor noștri. 

Însă bărbații chiar se pricep atât de bine la pariuri sportive? Statisticile arată că modul de pariere al jucătorul clasic roman este unul bazat pe trăiri de moment (teamă, lăcomie, fericire exacerbată), iar analizarea meciurilor pe care doresc să parieze nu reprezintă un punct forte al acestora. Așadar, chiar dacă sunt pasionați de sport, pregătirea lor pentru realizarea unui bilet la pariuri poate fi uneori discutabilă. 

Femeile nu se pricep la tehnologie 

Această preconcepție se încăpățânează să rămână adânc întipărită în mentalul colectiv, contrar tuturor dovezilor care spun astăzi cu totul altceva. În fond, platformele ce își găsesc un loc în “ TOP Case Pariuri Online din România” le oferă utilizatorilor o interfață simplu de utilizat, astfel încât aceștia să aibă parte de o experiență pe site descrisă de simplitate și viteză în luarea deciziilor. 

De altfel, femeile petrec zilnic ore întregi răsfoind ofertele magazinelor online de haine și produse cosmetice, tratând cu mult calm fiecare aspect ce i-ar putea face pe bărbați să renunțe cu ușurință, din cauza lipsei de răbdare: accesarea filtrelor de sortare preferențială, comunicarea cu operatorii de la Client Support, analizarea cu atenție a fiecare informații regăsite în dreptul unui anumit produs etc 

Femeile ar pierde banii mult prea repede

Dimpotrivă! S-ar părea că migala și chibzuința ar putea fi de partea noastră, chiar și în cazul în care ne-am decide să punem un bilet la pariuri sportive online. Parierea responsabilă ține de modul în care banii din bugetul dedicat pariurilor sunt organizați, astfel încât eventualele pierderi să nu afecteze o mare parte a sumei avute la dispoziție. 

Așadar, la finalul acestui articol, putem spune că atât analizarea pariurilor sportive, cât și responsabilitatea privind gestionarea bugetului de pariuri, nu reprezintă o preocupare cu care doar bărbații s-ar putea descurca. 

Dacă vrei sa testezi acest tip de distracție, alege una dintre platformele online de pariuri sportive pe care le poți găsi pe net, fă-ți rapid un cont de utilizator și vezi care sunt cele mai simplu de pus pariuri, pentru plasarea unui bilet! 


Abonează-te pe

Citește și:

Idei de mesaje frumoase pe care să le trimiți sărbătoriților de Florii

Decizie ȘOCANTĂ! Ce se întâmplă cu Borcea și Valentina Pelinel

Modele de unghii cu flori pentru Duminica Floriilor

Rețete pentru masa de Florii. Se mănâncă pește!

Sfaturi vestimentare pentru femei plinuțe. Piese care le avantajează

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos. Alimentele cu cele mai puține calorii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri