Femeile din viata Regelui Mihai si marea sa pasiune pentru masini


Femeile din viata Regelui Mihai si marea sa pasiune pentru masini

Inainte de a se căsători cu femeia vieţii lui, Principesa Ana de Bourbon-Parma, Regele Mihai I a trăit mai multe poveşti de dragoste. Yvonica, Lulu Malaxa, Mariella Lotti şi Dodo sunt femeile care au făcut parte din viaţa regelui.

Prima iubire a regelui Mihai a fost Yvonica. Relaţia lor s-a consumat între anii 1937 şi 1939 şi s-a încheiat brust, când Yvonica a acceptat suma de două milioane de lei ca să iasă din viaţa tânărului prinţ.

A urmat apoi una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din perioada interbelică. În 1938, când principele a cunoscut-o pe Lulu Malaxa, nici unul dintre ei nu împlinise 18 ani.

Se pare ca a fost dragoste la prima vedere, iar tinerii păreau să aibă consimţământul tacit al taţilor lor: regele Carol al II-lea şi magnatul Nicolae Malaxa. Devenit Rege al României Mihai însă a rupt relaţia cu Lulu Malaxa din raţiuni de stat. El urma să treacă prin vremurile tulburi ale celui de-al Doilea Război Mondial şi să cunoască la un moment dat, o nouă iubire.

Tânărul rege se îndrăgosteşte la puţin timp de actriţa Mariella Lotti.

Ambii aveau 18 ani la acea vreme. Războiul a întrerupt povestea de amor dintre Mihai şi Mariella. Actriţa a continuat să-i scrie zilnic, însă regele nu-i răspundea.

A urmat, începând cu 1942, povestea de dragoste cu Dolly Chrissolegos, alintata "Dodo", o grecoaică roşcată, cu ochi mari şi verzi, în vârstă de 20 de ani. Dintr-un articol apărut la acea vreme reiese însă că Dolly era "omul sovieticilor", infiltrată în anturajul regelui pentru a-i influenţa deciziile în sprijinul comuniştilor. Mihai a oprit relaţia după abdicare.

Citeste mai mult pe RTV.NET


Abonează-te pe

Citește și:

Teo Trandafir, mesaj dupa moartea Regelui Mihai: "Romania a pierdut o parte din istoria ei"

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Fiica renegata a Regelui Mihai, care nu va putea sa vina la funeralii! Povestea fetei decazute din drepturi

Prima reactie a lui Nicolae, nepotul renegat al Regelui Mihai, la aflarea vestii ca bunicul sau a murit! "Nimeni din familie nu l-a anuntat"

Povestea incredibila de iubire dintre Regele Mihai si Regina Ana - cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri