Femeile care au impactat jocurile de noroc de-a lungul anilor

Femeile care au impactat jocurile de noroc de-a lungul anilor
Femeile care au impactat jocurile de noroc de-a lungul anilor

Jocurile de noroc au o istorie bogată și nu puțini au fost cei care s-au făcut remarcați pentru talentul lor în materie de sloturi sau jocuri de masă.

Indiferent de proveniența și versiunea lor, jocurile de noroc au pus reflectorul pe numeroase figuri emblematice din industria de profil, majoritatea dintre acestea fiind bărbați.

Fiind o formă de divertisment dominată de bărbați, femeile îi încercau și ele norocul, însă de cele mai multe ori făceau asta în propria casă, foarte rar fiind văzute doamne în cazinouri, deoarece se considera că această activitate nu este suficient de elegantă pentru o doamnă.. În SUA, femeilor nu li s-a permis să parieze decât începând cu anii 1960. Cu toate acestea, unele femei și-au făcut loc la masa de joc și au marcat istoria prin talentul și determinarea lor. Iar jucătoarele moderne continuă tradiția și dau tot ce au mai bun la masa de joc.

Iată deci cele mai reușite și mai cunoscute jucătoare din toate timpurile.


Annie Duke


Anne LaBarr Duke, cunoscută și sub numele de Annie Duke este o celebră jucătoare de poker originară din New Hampshire. Aceasta s-a născut în 1965 și a studiat psihologia de-a lungul carierei sale. Pasiunea pentru jocurile de noroc și primele pariuri le-a plasat în jurul vârstei de 20 de ani.

Atunci și-a descoperit talentul pentru poker și a decis să urmeze o carieră în această direcție. Annie este un jucător foarte faimos care s-a bucurat și de apariții TV. Fratele ei Howard Lederer este, de asemenea, un jucător de poker celebru, iar cei doi au concurat unul împotriva celuilalt într-un turneu de poker în 2006. Annie nu mai este pe scena competițională, dar își face ocazional apariția în calitate de guru în cadrul anumitor turnee din Vegas.Vanessa Selbst


Vanessa Selbst este una dintre cele mai emblematice jucătoare de poker din toate timpurile. Mulți o consideră cea mai bună jucătoare de poker din istorie și este într-adevăr demnă de acest titlu. Aceasta are în palmares cele mai mari câștiguri obținute de o femeie în cadrul turneelor mondiale de poker, care atinge colosala sumă de 11.850.000 de dolari.

Formată încă de pe vremea când nu existau atâtea opțiuni de casino online, iar performanța se obținea participând la cât mai multe meciuri și competiții live, aceasta nu doar că a câștigat trei brățări WSOP și unul dintre cele mai râvnite titluri în domeniul pokerului, dar a jucat și în mai mult de 25 de mese finale în multe turnee. De asemenea, este singura femeie din istorie care a ajuns pe locul #1 în indicele Global Poker. De asemenea, a ajuns în Sala de renume a jocurilor de noroc din Nevada.


Claudine Williams


Claudine Williams a fost prima femeie care și-a câștigat locul în Sala de renume a jocurilor de noroc din Nevada. Oamenii își amintesc de ea pentru contribuția acesteia la dezvoltarea scenei de jocuri de noroc din Las Vegas. A fost cea mai tânără femeie care a deținut vreodată un club de jocuri de noroc în Texas, la vârsta de doar 21 de ani.

 

Alice Hukert


O altă jucătoare cunoscută din secolul al XIX-lea, Hubert este acum celebră sub numele de Poker Alice. Aliasul ei binemeritat provine din performanța de care a dat dovadă în această industrie dominată de bărbați. Alice era tipologia femeii îndrăznețe, prezentând o personalitate jovială și dornică de adrenalină, care a ajutat-o nu doar să dezvolte calități excelente de jucător de poker, ci să devină și un dealer uimitor.Kirsten Bicknell


Cunoscută public pentru pseudonimul de „Ultimate Grinders” primit în cercul său de jocuri de noroc, jucătoarea de poker Kirsten Bicknell și-a dobândit această poreclă ca urmare a numărului de turnee la care a participat. De asemenea, ea este cunoscută și sub numele de „femme fatale” a pokerului.

Bicknell a jucat aproximativ de 7,5 milioane de mâini de poker între anii 2011 și 2013 și a încasat câștiguri din turneele de profil care se ridică la peste 5 milioane de dolari. De asemenea, aceasta și-a câștigat locul ca una dintre cele mai bune jucătoare de poker.

Anette Obrestad


Un alt reper al jocurilor de noroc este și doamna Anette Oberstad care a devenit populară grație pentru celebrul ei canal de YouTube, unde postează videoclipuri cu trucuri și recomandări pentru pasionații de jocuri de noroc. Devenită un adevărat fenomen online, Anettte este, de asemenea, o jucătoare cu o carieră demnă de povestit în industria pokerului. Aceasta a început să joace la o vârstă fragedă de doar 15 ani, iar de atunci a câștigat peste 2 milioane de dolari doar din poker.


Probabil ai sesizat deja că toate poveștile au la bază jucătoare de poker, iar acest lucru se datorează popularității jocului rege al cazinourilor în rândul clienților de toate vârstele. A reuși să îți clădești un nume într-o industrie în care majoritatea personajelor sunt figuri masculine este semnul unei mari reușite. Suntem cu toții mândri de aceste femei care nu au lăsat nimic să se așeze în calea obiectivelor lor. Și au decis să joace un joc care le-a adus deosebită plăcere și unde au putut dovedi pasiune pură.. Din acest motiv, oamenii își vor aminti întotdeauna talentul, munca grea și curajul care au adus aceste femei pe paginile istoriei jocurilor de noroc.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Exemple de scrisori de intenție: șabloane și modele

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Horoscop Fecioară August 2024. Nativii Fecioară vor suferi schimbări

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies