Felicitări text de PAŞTE - 2 mai 2021. Urează "Paște fericit!" celor dragi din familie dar și prietenilor!


Alege cele mai frumoase felicitări și urări de PAȘTE în 2021. Hristos a înviat!


In articol:

Felicitări de PAŞTE 2021. Una

dintre cele mai importante sărbători ale ficarui an este Paștele! În acest an Paștele se sărbătorește pe data de 2 mai 2021, după prima zi de 1 Mai 2021! În acest week-end prelungit de patru zile poți pregăti cele mai bune mâncăruri traditionale pentru sărbătorile de Paște 2021! Învierea Domnului Iisus Hristos este o sărbătoare mare în casele creștin ortodocșilor, care adună persoanele dragi în jurul mesei de aceste sărbători pascale.
Alege cel mai frumos mesaj pentru pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), șefi.

SMS-uri de PAŞTE/PAȘTI 2021. Alege un mesaj deosebit pentru părinți, iubită, bunici, socrii, colegi, frați, șefi de 02.05.2021!

Citeste si: Mesaje de Paşte 2021: Urări, sms şi felicitări cu Hristos a Înviat şi Paşte Fericit!

Hristos a înviat! Foto cu urări de Paște 2021!
Hristos a înviat! Foto cu urări de Paște 2021![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de Paște 2021. Cele mai frumoase urări pentru familie și prieteni

Felicitări de PAŞTE 2021. Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

Paște mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate!

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget.

Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!”

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

Fie că Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște Fericit alături de cei dragi!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Paște fericit 2021: MESAJE de PAŞTE/PAȘTI 2021. Paște fericit 2021!

Citeste si: Mesaje amuzante de Paște 2021. Idei de urări haioase pentru cei dragi cu ocazia Învierii Domnului

Urări și felicitări de PAŞTE 2021!
Urări și felicitări de PAŞTE 2021![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: MESAJE DE PAȘTE FERICIT 2021. Cele mai frumoase felicitări și urări de Învierea Domnului

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Citeste si: Rețeta celui mai dulce cozonac, cu cremă de ciocolată, nucă și rahat turcesc

MESAJE de PAŞTE 2021. Alege un mesaj pentru prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi de 02.05.2021! Paște fericit 2021!MESAJE de PAŞTE 2021. Alege un mesaj pentru prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi de 02.05.20
MESAJE de PAŞTE 2021. Alege un mesaj pentru prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi de 02.05.2021! Paște fericit 2021![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Tradiții și superstiții în Sâmbăta Mare! Ce să nu faci în ultima zi a postului Paștelui

Paște fericit 2021: Cele mai frumoase felicitări si urări de PAȘTE/PAȘTI 2021

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE/PAȘTI FERICIT 2021!

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Citeste si: SMS-uri de Paște 2021. Alege un mesaj pentru părinți, iubită, bunici, socrii, colegi, frați, șefi de 02.05.2021!

Cele mai frumoase felicitări de PAȘTE/PAȘTI 2021
Cele mai frumoase felicitări de PAȘTE/PAȘTI 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Urări de PAȘTE 2021- Alege cel mai frumos mesaj pentru cineva drag de PAȘTE 2021!

Paște fericit 2021: Hristos a înviat! Foto cu urări de Paște 2021!

Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiţi împreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

FELICITARI de PAŞTE/PAȘTI 2021. Alege un mesaj pentru părinți, iubită, bunici, socrii, colegi, frați, șefi de 02.05.2021! Hristos a inviat!
FELICITARI de PAŞTE/PAȘTI 2021. Alege un mesaj pentru părinți, iubită, bunici, socrii, colegi, frați, șefi de 02.05.2021! Hristos a inviat![Sursa foto: PixaBay]

Paște fericit 2021: Urări și felicitări de PAŞTE/PAȘTI 2021!

Lumina Învierii Domnului să va călăuzească drumul în viață și să va aducă liniște și pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Sărbătoarea Sfânta a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta să va ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să va însoțească pașii pe drumul vieții.

Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!

Un iepuraș cu botic alb… A venit la voi în prag… Să va aducă un ou roșu… Care să va umple coșul… Ciocniti?.. HRISTOS A ÎNVIAT!"

Un iepuraș alb de Paști a adus și la cei săraci câte un oușor de Paști pentru că spiritul acestei sărbători să-i cuprindă pe toți din voia celui care s-a răstignit și a murit pentru noi și a înviat a treia zi după scriptură!

HRISTOS A ÎNVIAT!


Abonează-te pe

Citește și:

MESAJE DE PAȘTE - 2 Mai 2021. Alege un mesaj, SMS, urare sau felicitare pentru părinți, iubit (ă), bunici, socrii, prieteni, colegi, frați, șefi de Învierea Domnului!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Urări de Paște 2021. Cele mai potrivite mesaje pentru Învierea Domnului!

Cum se face mâncarea de prune uscate. Este excelentă pe timp de post

Celia a dezvăluit numele fetiței ei! Când va naște artista pentru a doua oară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. O zodie are probleme mari cu banii.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri