Fată de 13 ani, gravidă cu fratele ei. Cea care a descoperit incestul este mama lor


Un tânăr de 24 ani a fost reţinut de poliţişti pentru c-a întreţinut relaţii sexuale cu sora lui de doar 13 ani. Cea care a anunţat Poliţia este mama celor doi.

Cazul de incest şi posibil viol s-a întâmplat în comuna Mihai Viteazu din judeţul Constanţa.

Fapta gravă a ieşit la iveală când mama celor doi a descoperit că fiica de 13 ani este gravidă, iar tatăl este chiar fratele ei de 24 ani.

Tânărul a fost reţinut de poliţiştii constănţeni. El a fost prezentat vineri, 18 ianuarie, instanţei, cu propunere de arestare preventivă

„Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracţiuni de act sexual cu minor, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Constanţa, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 16 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul că fiul ei, de 24 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica ei, respectiv sora bărbatului în cauză, o minoră, în vârstă de 13 ani.

La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii constănţeni l-au reţinut pe bărbatul în cauză pentru o perioadă de 24 de ore şi l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, iar la data de 18 ianuarie a.c. a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă“, a anunţat Poliţia Constanţa.

sursa: adevarul.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri