Faimoșii de la “Survivor România”, mai dezbinați ca oricând! În ediția de mâine seară telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea concurent eliminat

Faimoșii de la “Survivor România”, mai dezbinați ca oricând! În ediția de mâine seară telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea concurent eliminat

“Mă doare sufletul pentru că am nominalizat-o…”

Mâine seară, de la ora 20:00, la “Survivor România” se anunță o ediție tensionată, cu răsturnări de situații, dueluri sportive împinse până la limita supravieţuirii, un traseu nou pe care vor concura Faimoșii și Războinicii, dar și dezvăluirea concurentului eliminat, în urma voturilor telespectatorilor.

Echipa Faimoşilor pare mai dezbinată ca oricând, în urma nominalizarilor spre eliminare cei îi vizează pe Elena Ionescu, Lino Golden și Ruby; în tabăra echipei roșii se instalează o nesiguranță generală.

Simțindu-se atacată de propria echipă, în urma propunerii acesteia spre eliminare, Elena Ionescu așteaptă nerăbdătoare decizia publicului.

“Cred că din acest moment este fix alegerea sorții dacă mai este benefic să fiu în această competiție alături de ei”, spune Elena Ionescu, vizibil demoralizată de decizia echipei.

După consiliul de eliminare din ediția trecută “Survivor România”, Faimoșii ajung pe insulă și regretele celor care au câștigat jocul individual de imunitate în fața nominalizărilor nu întârzie să apară.

Citeste si: Cine sunt cei trei Faimosi de la „Survivor Romania” nominalizati spre eliminare?

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Citeste si: Lino Golden, Faimosul de la “Survivor România”, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni?

Citeste si: Cristina Şişcanu l-a desfiinţat pe Andy! Vezi ce a spus despre îndrăgitul "războinic"!

“Mă doare sufletul pentru că am nominalizat-o pe Ruby”,  spune Cezar Juratoni.

Înaintea deznodământului ediției de mâine seară, când un Faimos va părăși Republica Dominicană, cele două echipe își vor da întâlnire, într-o nouă confruntare dramatică. Va urma un nou duel pentru recompense, pe un traseu nou; în fiecare rundă a jocului vor intra câte doi concurenți din fiecare echipă, unul dintre aceștia fiind legat la ochi, parcurgând traseul doar sub îndrumarea coechipierului. Dificultatea probei aduce și o accidentare repetată a Elenei Ionescu, Faimoasa face față cu greu probei sportive pe care o vor avea de parcurs în ediția de mâine seară.

Și pentru că tensiunea este la cote maxime, apar și discuții aprinse între adversari. În vizorul lui Lino Golden intră Andrei, de la Războinici.

Telespectatorii vor afla, în ediția de mâine seară a reality-ului “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, cine părăsește competiția dintre cei trei Faimoși nominalizați: Elena Ionescu, Lino Golden și Ruby. 

 Citește și:

Cine sunt cei trei Faimosi de la „Survivor Romania” nominalizati spre eliminare?

Lino Golden, Faimosul de la “Survivor România”, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni?

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies