Faimoșii de la “Survivor România”, mai dezbinați ca oricând! În ediția de mâine seară telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea concurent eliminat


“Mă doare sufletul pentru că am nominalizat-o…”

Mâine seară, de la ora 20:00, la “Survivor România” se anunță o ediție tensionată, cu răsturnări de situații, dueluri sportive împinse până la limita supravieţuirii, un traseu nou pe care vor concura Faimoșii și Războinicii, dar și dezvăluirea concurentului eliminat, în urma voturilor telespectatorilor.

Echipa Faimoşilor pare mai dezbinată ca oricând, în urma nominalizarilor spre eliminare cei îi vizează pe Elena Ionescu, Lino Golden și Ruby; în tabăra echipei roșii se instalează o nesiguranță generală. Simțindu-se atacată de propria echipă, în urma propunerii acesteia spre eliminare, Elena Ionescu așteaptă nerăbdătoare decizia publicului.

“Cred că din acest moment este fix alegerea sorții dacă mai este benefic să fiu în această competiție alături de ei”, spune Elena Ionescu, vizibil demoralizată de decizia echipei.

După consiliul de eliminare din ediția trecută “Survivor România”, Faimoșii ajung pe insulă și regretele celor care au câștigat jocul individual de imunitate în fața nominalizărilor nu întârzie să apară.

Citeste si: Cine sunt cei trei Faimosi de la „Survivor Romania” nominalizati spre eliminare?

Citeste si: Lino Golden, Faimosul de la “Survivor România”, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni?

Citeste si: Cristina Şişcanu l-a desfiinţat pe Andy! Vezi ce a spus despre îndrăgitul "războinic"!

“Mă doare sufletul pentru că am nominalizat-o pe Ruby”,  spune Cezar Juratoni.

Înaintea deznodământului ediției de mâine seară, când un Faimos va părăși Republica Dominicană, cele două echipe își vor da întâlnire, într-o nouă confruntare dramatică. Va urma un nou duel pentru recompense, pe un traseu nou; în fiecare rundă a jocului vor intra câte doi concurenți din fiecare echipă, unul dintre aceștia fiind legat la ochi, parcurgând traseul doar sub îndrumarea coechipierului. Dificultatea probei aduce și o accidentare repetată a Elenei Ionescu, Faimoasa face față cu greu probei sportive pe care o vor avea de parcurs în ediția de mâine seară.

Și pentru că tensiunea este la cote maxime, apar și discuții aprinse între adversari. În vizorul lui Lino Golden intră Andrei, de la Războinici.

Telespectatorii vor afla, în ediția de mâine seară a reality-ului “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, cine părăsește competiția dintre cei trei Faimoși nominalizați: Elena Ionescu, Lino Golden și Ruby. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt cei trei Faimosi de la „Survivor Romania” nominalizati spre eliminare?

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Lino Golden, Faimosul de la “Survivor România”, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni?

Cristina Şişcanu l-a desfiinţat pe Andy! Vezi ce a spus despre îndrăgitul "războinic"!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri