Lino Golden, Faimosul de la “Survivor România”, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni?


“Eram pe punctul de a chema ambulanța”


In articol:

Lino Golden, pe numele sau real, Radu Cârstea, în vârstă de 22 de ani, este un tânăr ambițios care a cunoscut celebritatea încă din adolescență, dragostea pentru muzică și-a cultivat-o încă din copilărie. La vârsta de șase ani descoperea violoncelul, lecțiile de pian, pentru ca în adolescență să îmbrățișeze o carieră artistică în muzica rap. Lino Golden este unul dintre favoriții la marele titlul “Survivor România”, Faimosul reușește să atragă atenția și să-și destabilizeze adversarii.

Lino Golden  despre viața la 100 de kilograme
Lino Golden despre viața la 100 de kilograme

Citeste si: Prima victorie a Faimoşilor de la “Survivor România”! Aceștia au câștigat meciul la o diferență de un punct! Kanal D, lider de audiență la nivelul întregii țări!

Lino Golden a povestit că dragostea pentru sport i-a fost insuflată de mentorul sau, Alex Velea, cel care l-a “adoptat” și i-a călăuzit pașii în industria muzicală.

Concurentul de la Survivor România a povestit momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului, cum s-a luptat cu kilogramele care l-au adus în pragul obezității și cum l-a motivat Alex Velea să câștige această luptă cu kilogramele în plus, care ii puneau viața în pericol. La doar 16 ani, Faimosul cântărea 100 de kilograme, însă după luni de regim alimentar, sport intens, acesta a mărturist că a reușit să slăbească 30 de kilograme.

Lino Golden  despre viața la 100 de kilograme
Lino Golden despre viața la 100 de kilograme

100 de kilograme la doar 16 ani!

“La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. Țin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc, când m-a prins că nu mă țineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privință. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău și eram pe punctul de a chema ambulanța. Atât dieta pe care o țineam, cât și sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc  10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”,  a povestit Lino Golden.

Citeste si: Cum se epilează concurentele de la Survivor România! Decizie radicală luată în Republica Dominicană! Avem declarații exclusive

La doar trei luni din momentul în care a început lupta lui cu obezitatea, Lino Golden a avut de înfruntat o nouă provocare, concurentul Survivor România a povestit că stresul acumulat în perioada examenului de Bacalaureat, în pragul căruia se afla, și-a spus cuvântul și a pus la loc oparte din kilogramele pierdute. Însă voința de fier și dorința de a învinge această “boală a secolului” i-au fost aliați importanți pentru a slabi.

“După ce am slăbit, a urmat perioada în care am dat examenul de Bacalaureat și, din cauza stresului, m-am îngrășat 15 kilograme. A trebuit să le dau jos, a fost mult mai greu ”, adaugă Faimosul de la “Survivor România”.

Citeste si: Grațiela Duban, în hohote de plâns la Survivor România! Nu s-a mai putut abține: „Nu te aud”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Prima victorie a Faimoşilor de la “Survivor România”! Aceștia au câștigat meciul la o diferență de un punct! Kanal D, lider de audiență la nivelul întregii țări!

David Pușcaș are o nouă mamă adoptivă. Luminița Anghel nu mai vrea să audă de el, iar o altă vedetă i-a luat locul!

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Cum se epilează concurentele de la Survivor România! Decizie radicală luată în Republica Dominicană! Avem declarații exclusive

Grațiela Duban, în hohote de plâns la Survivor România! Nu s-a mai putut abține: „Nu te aud”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiţă Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru Daniela
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri