Facturile uriașe la căldură închid școlile din țară! Primul oraș în care elevii au trecut din nou la cursurile online


Lipsa agentului termic din unitățile de învățământ îi obligă pe elevi să își continue cursurile în regim online!


In articol:

Elevii mai multor unități de învățământ din Timișoara sunt obligați să treacă din nou la cursurile în format electronic, dat fiind faptul că în sălile de clasă nu există deloc căldură. Pe lângă lipsa agentului termic, porțile școlilor se închid și din cauza creșterii alarmante a cazurilor de Covid-19.

Citeste si: Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală! Miliardarul transmite un mesaj foarte important guvernelor lumii

Facturile uriașe la căldură închid școlile din țară!

Facturile uriașe la căldură închid școlile din țară!

[Sursa foto: PixaBay]

Facturile uriașe la căldură închid școlile din țară!

Datoriile uriașe la furnizorii agentului termic au determinat reprezentanții unităților de învățământ să ia decizia de a suspenda cursurile în format fizic. Astfel, elevii Colegiului „Henri Coandă” şi cei de la Liceul de Arte Plastice din Timişoara au participat la cursuri în regim online, începând cu data de 25 ianuarie 2022.  

„Mai sunt semnale că temperatura este scăzută şi la alte unităţi de învăţământ, în principal la cele din cadirile istorice. Pot apărea probleme la Liceul Pedagogic, Liceul Obradovici, Liceul Alimentar, deşi nu e clădire istorică.

Mai erau probleme la Liceul Lenau, dar ei au intrat în online din cauza îmbolnăvirilor cu COVID. Sunt mai multe unităţi de învăţământ unde este frig.

Mai ales că azi-noapte a fost foarte frig, sperăm ca directorii să ia măsurile cele mai bune. Eu am solicitat monitorizarea temperaturilor în clase. Fiind aşa frig, în lipsa agentului termic, nu se mai aerisesc clasele şi apar alte probleme”, a transmis Cosmin Hogea, inspector general adjunct al ISJ Timiş.

Compania de termoficare Colterm a înregistrat mari datorii la furnizorul agentului termic, astfel că a scăzut temperatura în reţea de mai bine de șapte zile.

Din această cauză, în apartamente, şcoli şi spitale temperaturile variază între 12 și 16 grade, în condiţiile în care, marţi dimineaţă, la Timişoara s-au înregistrat -10 grade. 

„Sunt mai multe unităţi de învăţământ unde este frig. Mai ales că azi-noapte a fost foarte frig, sperăm ca directorii să ia măsurile cele mai bune. Eu am solicitat monitorizarea temperaturilor în clase. Fiind aşa frig, în lipsa agentului termic, nu se mai aerisesc clasele şi apar alte probleme”, a transmis Cosmin Hogea, inspector general adjunct al ISJ Timiş.

Citeste si: Vaccinarea împotriva Covid-19, obligatorie prin lege din 4 februarie! În ce țară se întâmplă așa ceva

Facturile uriașe la căldură închid școlile din țară!

Facturile uriașe la căldură închid școlile din țară!

[Sursa foto: PixaBay]

Peste 500 de minori infectați cu Covid-19 în judeţul Timiş

Lipsa căldurii în unitățile de învățămând din Timișoara nu este singura problemă! Cazurile de Covid-19 s-au înmulțit semnificativ în ultima perioadă de timp, astfel că în ultimele 24 de ore au fost raportați 236 de minori infectați.

Cele mai multe cazuri au fost găsite la Colegiul Naţional Bănăşean Timişoara (32 de cazuri), la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timişoara (25 de cazuri) şi la Colegiul Naţional  „Constantin Diaconovici-Loga” Timişoara (20 de cazuri confirmate).


Abonează-te pe

Citește și:

Valeriu Gheorghiță, anunț oficial despre campania de vaccinare anti-Covid pentru copii! Când va începe imunizarea celor mici

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Sorin Cîmpeanu, nou anunț despre închiderea școlilor din cauza costurilor foarte mari ale utilităţilor! Care este soluția ministrului

Certificatul verde se introduce la locul de muncă începând cu 24 ianuarie! Gigantul tehnologic cere dovada vaccinării tuturor angajaților

Horoscop Berbec Iulie 2022. Nativii Berbec sunt tentați să intre într-o nouă relație

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri