Fa-ti un shake de ciocolata raw! Este delicios!

Fa-ti un shake de ciocolata raw! Este delicios!
Fa-ti un shake de ciocolata raw! Este delicios!

Aceasta reteta este foarte simpla, insa extrem de delicioasa. O poti consuma alaturi de cei mici!

 

Ingrediente
o cana nuci caju – hidratate in prealabil
o jumatate de cana de alune de padure crude sfaramate
o mana de stafide – hidratate
2 linguri de cacao pudra cruda
2 banane mici coapte
2 lingurite de miere – cine vrea mai light,poate sari peste
o cana de apa
Mod de preparare:
Caju si alunele de padure se hidrateaza in prealabil, cel putin cu o ora inainte (motivul banuiesc ca il cunoasteti deja – nucile,alunele,semintele contin enzime protectoare care pentru organismul uman pot fi toxice si dispar numai daca sunt tinute in apa suficient de mult timp; in plus, acestea devin mult mai moi si mai usor de procesat; in cazul fructelor uscate se reactiveaza enzimele digestive concentrate in acestea)
Se
adauga in blender, peste nuci, stafidele, cele doua banane, cacao si mierea (pentru cine consuma) impreuna cu apa – pentru a le omogeniza mai bine si mai repede.
Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, consistenta, dupa care se poate servi.
Aceasta este o foarte buna reteta de desert pentru cei mici – eventual daca se mai reduce din cantitatea de cacao. Daca se adauga o lingurita de pulbere de maca, se va obtine un elixir pentru sanatate si frumusete.
Se poate  orna cu fructe uscate sau seminte/nuci/alune pisate; se poate folosi ca topping pentru inghetata raw sau alte bunataturi.
Sursa: viataverdeviu.ro

Ingrediente

o cana nuci caju – hidratate in prealabil
o jumatate de cana de alune de padure crude sfaramate
o mana de stafide – hidratate
2 linguri de cacao pudra cruda
2 banane mici coapte
2 lingurite de miere – cine vrea mai light,poate sari peste
o cana de apa

Mod de preparare:

Caju si

alunele de padure se hidrateaza in prealabil, cel putin cu o ora inainte (motivul banuiesc ca il cunoasteti deja – nucile,alunele,semintele contin enzime protectoare care pentru organismul uman pot fi toxice si dispar numai daca sunt tinute in apa suficient de mult timp; in plus, acestea devin mult mai moi si mai usor de procesat; in cazul fructelor uscate se reactiveaza enzimele digestive concentrate in acestea)

Se adauga in blender, peste nuci, stafidele, cele doua banane, cacao si mierea (pentru cine consuma) impreuna cu apa – pentru a le omogeniza mai bine si mai repede.


Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, consistenta, dupa care se poate servi.

Aceasta este o foarte buna reteta de desert pentru cei mici – eventual daca se mai reduce din cantitatea de cacao. Daca se adauga o lingurita de pulbere de maca, se va obtine un elixir pentru sanatate si frumusete. Se poate  orna cu fructe uscate sau seminte/nuci/alune pisate; se poate folosi ca topping pentru inghetata raw sau alte bunataturi.


Sursa: viataverdeviu.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Codin Maticiuc, declarații despre vacanța din Laponia, în care pleacă înainte de Crăciun. De ce a mărturisit actorul că este prima și ultima dată când va mai merge în această locație: „Merg cu forța.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Clipe cumplite pentru Loredana Groza, în prag de sărbători! Tatăl artistei se află în stare gravă la spital: „Tata…fă-te bine”

Mesajul lui Fuego în Ajun de Crăciun stârnește nostalgie printre internauți. CE A OBSERVAT îndrăgitul artist despre sărbători te va face să zâmbești și să suspini în același timp: "Fiecare are ceva de făcut, iar asta pune o lume întreagă în..."

VIDEO Anamaria Prodan, lacrimi înainte de sărbători. Pierderea pe care a suferit-o cunoscuta impresară: "N-a mai putut."

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a doua ediție specială de Crăciun, pe 25 decembrie

Profesoară de 31 de ani, înjunghiată mortal de un elev din clasa a VIII-a! Un copil de numai 4 anișori a rămas acum orfan


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies