Fa cunostinta cu Kristina Pimenova, cea mai frumoasa fata din lume! Are doar 8 ani!


A primit titlul de "cea mai frumoasa fata din lume" din partea revistei "Women Daily Magazine" si este deja considerata cel mai tanar supermodel din lume.

 

Este vorba despre rusoaica Kristina Pimenova, care si-a inceput cariera de model de la varsta de trei ani si a semnat deja contracte cu case de moda celebre precum Armani sau Fendi, informeaza MEDIAFAX.
Nascuta in Moscova, in anul 2005, Kristina Pimenova si-a castigat deja renumele in lumea modei, fiind considerata, la numai opt ani, cel mai tanar supermodel, conturile sale de pe Facebook sau Instagram fiind urmarite de milioane de oameni, scrie Daily Mail.
Kristina Pimenova a prezentat deja colectii apartinand unor case de moda precum Armani, Benetton, Fendi sau Roberto Cavalli, a aparut pe coperta revistei Vogue Bambini, iar pagina sa de Facebook are peste 2 milioane de like-uri.
Mama sa, Glikeriya Shirokova, un fost fotomodel rus, este cea care manageriaza cele doua pagini de pe retelele de socializare si, potrivit sursei citate, nu de putine ori a fost acuzata ca isi exploateaza copilul sau ca fotografiile publicate cu Kristina sunt de "natura sexuala".
Multe dintre comentariile aparute la fotografiile postate fac referire la "picioarele lungi" ale fetitei sau la alte parti ale corpului si chiar au existat cereri in casatorie, desi fata va implini noua ani abia la sfarsitul acestui an.
“Parintii ca tine sunt motivul pentru care fetele au probleme atunci cand cresc mari... de asemenea sunt atat de multi oameni care se uita la aceste fotografii din motive sexuale”, este unul dintre comentariile aparute pe contul fetei.
Ca raspuns la aceste critici, Glikeriya Shirokova a declarat pentru MailOnline: “Trebuie sa gandesti ca un pedofil ca sa vezi ceva sexual in aceste poze, deci este momentul sa mergi la doctor. Nu accept aceste acuzatii". Femeia insista ca fotografiile sunt inocente, desi in multe dintre acestea Kristina apare purtand fuste foarte scurte sau pantaloni foarte scurti, scrie Daily Mail.

Este vorba despre rusoaica Kristina Pimenova, care si-a inceput cariera de model de la varsta de trei ani si a semnat deja contracte cu case de moda celebre precum Armani sau Fendi, informeaza MEDIAFAX.

Nascuta in Moscova, in anul 2005, Kristina Pimenova si-a castigat deja renumele in lumea modei, fiind considerata, la numai opt ani, cel mai tanar supermodel, conturile sale de pe Facebook sau Instagram fiind urmarite de milioane de oameni, scrie Daily Mail.Kristina Pimenova a prezentat deja colectii apartinand unor case de moda precum Armani, Benetton, Fendi sau Roberto Cavalli, a aparut pe coperta revistei Vogue Bambini, iar pagina sa de Facebook are peste 2 milioane de like-uri.

Mama sa, Glikeriya Shirokova, un fost fotomodel rus, este cea care manageriaza cele doua pagini de pe retelele de socializare si, potrivit sursei citate, nu de putine ori a fost acuzata ca isi exploateaza copilul sau ca fotografiile publicate cu Kristina sunt de "natura sexuala".Multe dintre comentariile aparute la fotografiile postate fac referire la "picioarele lungi" ale fetitei sau la alte parti ale corpului si chiar au existat cereri in casatorie, desi fata va implini noua ani abia la sfarsitul acestui an.

“Parintii ca tine sunt motivul pentru care fetele au probleme atunci cand cresc mari... de asemenea sunt atat de multi oameni care se uita la aceste fotografii din motive sexuale”, este unul dintre comentariile aparute pe contul fetei.Ca raspuns la aceste critici, Glikeriya Shirokova a declarat pentru MailOnline: “Trebuie sa gandesti ca un pedofil ca sa vezi ceva sexual in aceste poze, deci este momentul sa mergi la doctor. Nu accept aceste acuzatii". Femeia insista ca fotografiile sunt inocente, desi in multe dintre acestea Kristina apare purtand fuste foarte scurte sau pantaloni foarte scurti, scrie Daily Mail.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Negre sau colorate? Tu ce fel de sandale cu toc alegi pentru un eveniment special?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri