Experimenteaza bucataria asiatica la tine acasa cu Shan’shi


Cultura asiatica te cucereste cat ai zice ni hao (n.r ce faci?)!

 

La fel de captivanta este si bucataria Orientului Îndepartat prin contrastele, diversitatea si exotismul preparatelor culinare.
Fie ca vrei sa recreezi felul de mancare preferat din bucatariile chinezeasca, thailandeza, indoneziana sau japoneza, fie ca doresti sa aduci un element de noutate unei retete clasice sau pur si simplu vrei sa gatesti ceva rapid si gustos, pentru orice ocazie, cu gama variata de produse Shan’shi totul e la indemana! Poti alege dintr-o gama diversa de ingrediente: sosuri/paste picante si condimentate, mirodenii exotice, muguri de bambus, lapte de cocos, mango chutney, paste wok pre-fierte, paste din orez, orez, amestec de legume asiatice, sosuri aromatice semi-preparate, etc.
Descopera gama Shan’shi disponibila in Romania
Pastele de orez sunt extrem de populare in Thailanda. Sunt paste din orez si apa. Pad thai este preparatul naţional al Thailandei.
Paste wok pre-fierte sunt paste din grau dur, nu necesita fierbere. Se adauga direct in wok! Specialitate din China.
Sushi este un preparat tipic japonez cu orez, peste si/sau legume. Orezul Sushi este un sortiment de orez cu boabe mai scurte, orez mai lipicios si umed decat orezul cu bob lung. Specialitate din Japonia.
Orezul este un ingredient care nu poate lipsi din bucataria asiatica. Orezul Wok este orez Basmati - orez cu bob lung Specialitate din China.
Shan’shi Chop Suey este un amestec din diverse tipuri de legume (muguri de fasole, ciuperci Mu-Err, ardei rosu si verde, morcovi). Tradiţia in bucataria chinezeasca este sa se puna valoare pe legume ca si ingredient.
Specialitate din China.
Mugurii de bambus au un gust pronunţat si proaspat si se folosesc la supe si diverse preparate cu carne si legume in wok, dar si pentru salate. Specialitate din China.
Peste carnea de pui sau de vita prajita in wok alaturi de alte legume, adauga un plic de sos aromatic Japan Teriyaki, Sweet China sau Thai Red Curry. Ca garnitura se potriveste perfect Orez Wok Shan’shi si Paste Orez Shan’shi!
Sos chili dulce este perfect pentru pachetele de primavara, pentru peste si pentru fructe de mare. Specialitate din China.
Sos chili Thai este combinaţia gustoasa dintre chili rosu iute si usturoi. Perfect pentru pui si preparate la gratar. Specialitate din Thailanda.
Sos Wok este un sos pe baza de soia si se distinge prin usturoi si ghimbir. Se foloseste la preparate pregatite in wok. Specialitate din Thailanda.
Laptele de cocos este un ingredient indispensabil in bucataria thailandeza. Obţinut din pulpa fructelor de cocos proaspete se potriveste perfect la sosuri si supe. Specialitate din Thailanda.
Shan'shi Condiment pentru Wok aduce foarte simplu diversitatea aromelor asiatice preparatelor pregatite in wok. Amestecul special din coriandru, lemongrass, chili, usturoi si combinaţia deosebita a lor este perfecta pentru bucataria asiatica: preparate cu peste, carne, legume, in supe si in diferite sosuri. Specialitate din China.
Shan’shi Chili este uscat si tocat, pentru a intari astfel aroma si iuţimea. Gustul este fructat, dar picant. În Asia chili se pun in diferite paste (pasta curry) si sosuri (sos chili). Chili confera preparatelor la wok, carnii, pestelui, dar si legumelor prajite o iuţime placuta pana la una intensiva - in funcţie de dozaj. Specialitate din Thailanda.
Urechi de lemn (ciuperci Mu-Err) sunt cunoscute sub diferite nume: urechea lui Iuda, ciuperca neagra sau ciuperca urechi norisor. Urechiile de lemn sunt un ingredient principal pentru pachetele de primavara. Specialitate din China.
Asadar, cu ingredientele Shan'shi nu savurezi doar meniuri asiatice, ci te cufunzi in stilul de viata si bucuria de a trai tipic asiatic!

La fel de captivanta este si bucataria Orientului Îndepartat prin contrastele, diversitatea si exotismul preparatelor culinare. 

Fie ca vrei sa recreezi felul de mancare preferat din bucatariile chinezeasca, thailandeza, indoneziana sau japoneza, fie ca doresti sa aduci un element de noutate unei retete clasice sau pur si simplu vrei sa gatesti ceva rapid si gustos, pentru orice ocazie, cu gama variata de produse Shan’shi totul e la indemana! Poti alege dintr-o gama diversa de ingrediente: sosuri/paste picante si condimentate, mirodenii exotice, muguri de bambus, lapte de cocos, mango chutney, paste wok pre-fierte, paste din orez, orez, amestec de legume asiatice, sosuri aromatice semi-preparate, etc.

Descopera gama Shan’shi disponibila in RomaniaPastele de orez sunt extrem de populare in Thailanda. Sunt paste din orez si apa. Pad thai este preparatul naţional al Thailandei.Paste wok pre-fierte sunt paste din grau dur, nu necesita fierbere. Se adauga direct in wok! Specialitate din China.

Sushi este un preparat tipic japonez cu orez, peste si/sau legume. Orezul Sushi este un sortiment de orez cu boabe mai scurte, orez mai lipicios si umed decat orezul cu bob lung. Specialitate din Japonia.

Orezul este un ingredient care nu poate lipsi din bucataria asiatica. Orezul Wok este orez Basmati - orez cu bob lung Specialitate din China.

Shan’shi Chop Suey este un amestec din diverse tipuri de legume (muguri de fasole, ciuperci Mu-Err, ardei rosu si verde, morcovi). Tradiţia in bucataria chinezeasca este sa se puna valoare pe legume ca si ingredient. 
Specialitate din China.Mugurii de bambus au un gust pronunţat si proaspat si se folosesc la supe si diverse preparate cu carne si legume in wok, dar si pentru salate. Specialitate din China.

Peste carnea de pui sau de vita prajita in wok alaturi de alte legume, adauga un plic de sos aromatic Japan Teriyaki, Sweet China sau Thai Red Curry. Ca garnitura se potriveste perfect Orez Wok Shan’shi si Paste Orez Shan’shi!Sos chili dulce este perfect pentru pachetele de primavara, pentru peste si pentru fructe de mare. Specialitate din China.

Sos chili Thai este combinaţia gustoasa dintre chili rosu iute si usturoi. Perfect pentru pui si preparate la gratar. Specialitate din Thailanda.

Sos Wok este un sos pe baza de soia si se distinge prin usturoi si ghimbir. Se foloseste la preparate pregatite in wok. Specialitate din Thailanda.

Laptele de cocos este un ingredient indispensabil in bucataria thailandeza. Obţinut din pulpa fructelor de cocos proaspete se potriveste perfect la sosuri si supe. Specialitate din Thailanda.

Shan'shi Condiment pentru Wok aduce foarte simplu diversitatea aromelor asiatice preparatelor pregatite in wok. Amestecul special din coriandru, lemongrass, chili, usturoi si combinaţia deosebita a lor este perfecta pentru bucataria asiatica: preparate cu peste, carne, legume, in supe si in diferite sosuri. Specialitate din China.

Shan’shi Chili este uscat si tocat, pentru a intari astfel aroma si iuţimea. Gustul este fructat, dar picant. În Asia chili se pun in diferite paste (pasta curry) si sosuri (sos chili). Chili confera preparatelor la wok, carnii, pestelui, dar si legumelor prajite o iuţime placuta pana la una intensiva - in funcţie de dozaj.Specialitate din Thailanda.Urechi de lemn (ciuperci Mu-Err) sunt cunoscute sub diferite nume: urechea lui Iuda, ciuperca neagra sau ciuperca urechi norisor. Urechiile de lemn sunt un ingredient principal pentru pachetele de primavara. Specialitate din China.Asadar, cu ingredientele Shan'shi nu savurezi doar meniuri asiatice, ci te cufunzi in stilul de viata si bucuria de a trai tipic asiatic!

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri