EXCLUSIV! Livian de la Puterea dragostei și Bianca Comănici, împreună de sărbători?!: „Te voi iubi pentru totdeauna”

Livian și Bianca
Livian și Bianca s-au iubit timp de câteva luni

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Livian de la Puterea dragostei și a Biancăi, după ce tânărul s-a despărțit de Florentina.

Bianca de la Puterea dragostei și Livian s-au despărțit în urmă cu aproape cinci luni și toată lumea a sperat că cei doi vor găsi își vor mai da o șansă și vor fi din nou împreună.

Dacă Bianca de la Puterea dragostei nici nu și-a dorit să se mai apropie o perioadă de un alt bărbat, altfel au stat lucrurile pentru fiul lui Nelson Mondialu, Livian.

Fostul concurent de la Puterea dragostei a s-a iubit timp de patru luni cu Nicoleta Neagu, însă, la finalul lunii decembrie, cei doi și-au spus adio și au luat-o pe drumuri diferite.

După acest moment, în mintea multor fani ai Biancăi și ai lui Livian a încolțit ideea că cei doi ar putea să își mai dea încă o șansă și să fie împreună la finalul anului 2020, după ce luni de zile le-au demonstrat celorlalți că nimeni și nimic nu a putut să fie în calea poveștii lor de dragoste.

Citeste si: Delia de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre momentul fierbinte cu Marinescu: „Nu-mi pare rău”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iar dacă ar fi să ne luăm după activitatea intensă pe care cei doi foști iubiți o au pe rețelele de socializare, nu putem constata decât un lucru: Bianca de la Puterea dragostei și Livian au devenit din ce în ce mai sentimentali.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, surprinsă cu un bărbat celebru la miezul nopții

După ce Bianca a postat la Instastory mesajul: „Te iubesc până la Lună și înapoi”, Livian a venit imediat cu un mesaj pe contul său: „Ce e al tău este și al meu. Te voi iubi pentru totdeauna, draga mea”.

Mesajul Biancăi
Mesajul Biancăi de pe Instagram nu a rămas fără răspuns[Sursa foto: Instagram]

Surse apropiate celor doi tineri ne-au declarat că mesajul lui Livian ar fi unul cu dedicație, pentru Bianca, mai ales că luni de zile au fost doar ei, împotriva tuturor.

Mesajul lui Livian
Mesajul lui Livian de pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Urmează să vedem dacă Livian și Bianca de la Puterea dragostei își vor mai da vreo șansă sau vor decide să își transmită sentimentele doar în mediul online.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Mantea a dezvăluit cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă! Ce spune despre cel de-al doilea copil

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Livian de la "Puterea Dragostei", noi dezvăluiri despre relația cu Ligi

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies