Livian de la "Puterea Dragostei", noi dezvăluiri despre relația cu Ligi

livian puterea dragostei ligi
Livian rămâne unul dintre cei mai iubiți concurenți de la "Puterea Dragostei"

Livian de la "Puterea Dragostei" nu s-a putut abține să nu ofere mai multe informații despre relația pe care a construit-o cu Ligi.

Livian de la "Puterea Dragostei" rămâne unul dintre cei mai iubiți concurenți care au pășit vreodată în casa iubirii. De aceea, fostul iubit al Florentinei își ține fanii la curent cu toate noutățile care apar în viața lui.

Recent, Livian a început o colaborare muzicală cu Ligi, o altă fostă concurentă a show-ului matrimonial. De aceea, fanii au început să suspecteze faptul că între cei doi foști concurenți ar fi mai mult decât o simplă relație de amiciție.

Livian a ținut totuși să elucideze misterul.

Livian vorbește despre relația cu Ligia

Livian de la "Puterea Dragostei" le-a mărturisit fanilor că urmează un proiect muzical inedit alături de Ligi, cea despre care are o părere extraordinară. Fostul concurent al show-ului fenomen mărturisește că frumoasa blondină este o persoană specială pentru el, dar că nu îi leagă alte sentimente în afara celor de prietenie.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a spus că el și ea sunt într-o relație: „Vă rog frumos să vă liniștiți”

"Am fost astăzi la studio să finalizez melodia pe care o fac în colaborare cu Ligi … Am fost astăzi la studio.. Așa o rușine, oarecum o rușine a fost, pentru că trebuia să ajung cu Ligi la o anumită oră.

livian ligi puterea dragostei
Livian le-a mărturisit fanilor adevărul despre relația pe care a construit-o cu Ligi de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

A fost prima noapte când am dormit aici la garsonieră și atâta de bine am dormit și de profund că m-am trezit la ora 12 și ceva. Până am fost eu, până s-a trezit Ligi…

Am mers înainte, am tras partea mea, până a venit Ligi să tragă și partea ei, a trebuit să îl ținem pe domnul Sandu Ciorbă.

Oricum, a câștigat respectul meu. Știți cum se numește piesa?", a declarat Livian.

Citeste si: Livian, într-o relație cu Ligi de la "Puterea Dragostei"?! Ce au declarat cei doi

"Să știți că Ligi e… La reintrarea Ligiei în casă, eu am știut ce fată e. Am știut și am avut dreptate. Mi s-a confirmat pe zi ce trece. Între mine și ea nu există absolut nimic cu tentă…sexuală, să zic așa sau cu tentă sentimentală.

livian relatie ligi puterea dragostei
Livian reușește să răspundă tuturor nelămuririlor adresate de fani care îl urmăresc pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram ]

Sentimentală poate că există, din pură prietenie, pentru că o respect, mă respectă, dar mai mult nu vine nici din partea mea, nici din partea ei”, a spus Livian pe una din rețelele de socializare.

Livian este extrem de încântat de colaborarea cu Ligi  și abia așteaptă să le arate fanilor ce a ieșit.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristian Marinescu și Mariana, un nou cuplu la Puterea dragostei? "Este luată…. de mineee!"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală la miezul nopții!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies