Livian de la "Puterea Dragostei", noi dezvăluiri despre relația cu Ligi


Livian de la "Puterea Dragostei" nu s-a putut abține să nu ofere mai multe informații despre relația pe care a construit-o cu Ligi.


In articol:

Livian de la "Puterea Dragostei" rămâne unul dintre cei mai iubiți concurenți care au pășit vreodată în casa iubirii. De aceea, fostul iubit al Florentinei își ține fanii la curent cu toate noutățile care apar în viața lui.

Recent, Livian a început o colaborare muzicală cu Ligi, o altă fostă concurentă a show-ului matrimonial.

De aceea, fanii au început să suspecteze faptul că între cei doi foști concurenți ar fi mai mult decât o simplă relație de amiciție. Livian a ținut totuși să elucideze misterul.

Livian vorbește despre relația cu Ligia

Livian de la "Puterea Dragostei" le-a mărturisit fanilor că urmează un proiect muzical inedit alături de Ligi, cea despre care are o părere extraordinară. Fostul concurent al show-ului fenomen mărturisește că frumoasa blondină este o persoană specială pentru el, dar că nu îi leagă alte sentimente în afara celor de prietenie.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a spus că el și ea sunt într-o relație: „Vă rog frumos să vă liniștiți”

"Am fost astăzi la studio să finalizez melodia pe care o fac în colaborare cu Ligi … Am fost astăzi la studio.. Așa o rușine, oarecum o rușine a fost, pentru că trebuia să ajung cu Ligi la o anumită oră.

livian ligi puterea dragostei
Livian le-a mărturisit fanilor adevărul despre relația pe care a construit-o cu Ligi de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram]

A fost prima noapte când am dormit aici la garsonieră și atâta de bine am dormit și de profund că m-am trezit la ora 12 și ceva. Până am fost eu, până s-a trezit Ligi…

Am mers înainte, am tras partea mea, până a venit Ligi să tragă și partea ei, a trebuit să îl ținem pe domnul Sandu Ciorbă.

Oricum, a câștigat respectul meu. Știți cum se numește piesa?", a declarat Livian.

Citeste si: Livian, într-o relație cu Ligi de la "Puterea Dragostei"?! Ce au declarat cei doi

"Să știți că Ligi e… La reintrarea Ligiei în casă, eu am știut ce fată e. Am știut și am avut dreptate. Mi s-a confirmat pe zi ce trece. Între mine și ea nu există absolut nimic cu tentă…sexuală, să zic așa sau cu tentă sentimentală.

livian relatie ligi puterea dragostei
Livian reușește să răspundă tuturor nelămuririlor adresate de fani care îl urmăresc pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram ]

Sentimentală poate că există, din pură prietenie, pentru că o respect, mă respectă, dar mai mult nu vine nici din partea mea, nici din partea ei”, a spus Livian pe una din rețelele de socializare.

Livian este extrem de încântat de colaborarea cu Ligi  și abia așteaptă să le arate fanilor ce a ieșit.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Larisa și Adrian Iancu de la "Puterea Dragostei", despărțire definitivă?!

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Cristian Marinescu și Mariana, un nou cuplu la Puterea dragostei? "Este luată…. de mineee!"

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală la miezul nopții!

Alexandra și Aya, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! "O bat și.... GATA!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEŞTE: Cât timp se fierbe broccoli. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri