Cristian Marinescu și Mariana, un nou cuplu la Puterea dragostei? "Este luată…. de mineee!"


Cristian Marinescu și Mariana sunt din ce în ce mai apropiaţi şi dau semne că ar fi pe punctul de a forma un cuplu.

Într-o discuție recentă din platoul emisiunii, Mihai insinuează că Rareş ar avea o afinitate pentru Mariana. Cum Mihai încerca și el să o cucerească pe tânără, Marinescu a răbufnit, mânat de gelozie! Cu mâinile încrucișate, protagonistul nostru a ţipat la rivalul lui aflat în casa băieţilor: “Mihai! Ce faci acolo?!”

Mihai: “Mă dau la gagică-ta! De ce?”

Marinescu: “Nu știu dacă ai șanse! Pentru că Mariana este deja luată! DE MINEEEE!”, a declarat acesta arătând convingător cu degetul spre el.

Citeste si: Alexandra și Aya, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! "O bat și.... GATA!"

Mihai: “De când este a ta Mariana?”, răspunde contrariat acesta.

Pentru a încinge atmosfera, Mihai și Cristian Marinescu merg în casa fetelor pentru a face striptease. Cu o atitudine de leu care vrea să își cucerească prada, Marinescu își rupe tricoul alb de pe el pentru a-și dezgoli pieptul.

“Victima” lui este chiar Mariana care inițial vrea sa îl refuze. Sigur pe el și pe felul în care arată, cunoscându-și la maximum atuurile, Marinescu a început să îi danseze Marianei.

Citeste si: Alexandra de la “Puterea Dragostei” a părăsit casa, după o bătaie cu Aya!

Chiar dacă frumoasa concurentă și-a ascuns privirea în pernă, fața zâmbitoare a trădat faptul că numărul de striptease a încântat-o.

După ce le-a dansat mai multor fete, Marinescu a mers şi lângă Mădălina care, însă, l-a respins. Acesta s-a așezat pe marginea fotoliului, dar după câteva secunde a ajuns...pe podea.

Spiritele s-au încins  și mai tare când George a sărit ca ars văzând întreaga scenă în care iubita lui a fost ademenită de musculosul Marinescu.

George: E leu în cușcă! Marinescule vezi cu mișcările alea pe unde le faci! Vezi că ai greșit persoana! Nu îmi face mie striptease, că nu ai de ce să îmi faci! Cauți anturaj cu

mine? De ce cauți anturajul ăsta prost cu mine?”.

Marinescu: “Ți s-a părut că m-am dus la Mădălina să îi fac striptease? Ce ți s-a părut că i-am făcut Mădălinei? Hai să îți spun un lucru: am foarte mult bun simţ referitor la toate relațiile! Chiar dacă tu ești dușmanul meu, sau prietenul meu, nu contează pentru că nu fac diferența. Singura fată din casa aceasta căreia eu nu i-am scris a fost Mădălina!”, a conchis Marinescu nervos.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Rutina de dimineață pentru o zi productivă și plină de zâmbete

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cum să treci peste o despărțire. 5 sfaturi utile care te vor ajuta în această perioadă

CITEȘTE: Ce semnificație are numele MARIA

CITEȘTE: Ce semnificație are numele ANA

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

NOUTATE: Alimente cu puține calorii pe care le poți adăuga în dieta ta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri