Livian de la Puterea dragostei, dezvăluiri incendiare despre prima noapte cu Ligi: „A fost oarecum o rușine...”

Ligi și Livian
Ligi și Livian de la Puterea dragostei

Ce spune Livian de la Puterea dragostei despre relația cu Ligi Dolha, fosta lui colegă de competiție. Cei doi au devenit mai mult decât foști colegi.

Livian de la Puterea dragostei a reușit să îi pună pe fani pe jar, atunci când a dezvăluit că relația dintre el și Ligi a trecut la un alt nivel.

Cei doi sunt atrași de muzică, așa că au decis să colaboreze împreună și să scoată o piesă. Însă, întregul moment a fost înțeles greșit de către fani, după ce Livian de la Puterea dragostei a anunțat că el și Ligi sunt într-o relație.

În plus, Livian de la Puterea dragostei s-a dat de gol, atunci când a lăsat de înțeles că Ligi a dormit în noua lui casă, la care a muncit toată toamna.

„Este oficial! Am un anunț foarte important! Eu şi Ligi suntem într-o relație…. Suntem într-o relație cu muzica. Sperăm să vă placă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Am fost astăzi la studio să finalizez melodia pe care o fac în colaborare cu Ligi.. A fost oarecum o ruşine pentru că trebuia să ajung cu Ligi la o anumită oră. A fost prima noapte când am dormit aici la garsonieră și atâta de bine am dormit și de profund că m-am trezit la ora 12 și ceva.

Până am fost eu, până s-a trezit Ligi..

Am mers înainte, am tras partea mea, până a venit Ligi să tragă și partea ei, a trebuit să îl ținem pe domnul Sandu Ciorbă. Oricum, a câștigat respectul meu.

O să iasă nebunie, avem o melodie de Crăciun și mai am ceva pregătit pentru ianuarie, tot ceva de suflet. Melodia asta de Crăciun e o combinație de colind cu rapp, dar foarte tare combinația, foarte tari vorbele.?”,

le-a spus Livian internauţilor.

Citeste si: Andreea Mantea a dezvăluit cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă! Ce spune despre cel de-al doilea copil

Livian, extrem de apropiat de Ligi de la Puterea dragostei, după terminarea concursului

Mai mult, câştigătorul celui de-al doilea sezon “Puterea Dragostei” a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale colege de platou – Ligi Dolha, în vârstă de 27 de ani.

Ligi și Livian
Ligi și Livian au devenit buni prieteni[Sursa foto: Instagram]

„La reintrarea Ligiei în casă, eu am știut ce fată e. Am știut și am avut dreptate. Mi s-a confirmat pe zi ce trece. Între mine și ea nu există absolut nimic cu tentă…sexuală, să zic așa sau cu tentă sentimentală. Sentimentală poate că există, din pură prietenie, pentru că o respect, mă respectă. Dar mai mult nu vine nici din partea mea, nici din partea ei”, a mai povestit Livian, pe YouTube.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Andrada de la Puterea dragostei și Cristian Marinescu, relație secretă?!: „Iubirea mea interzisă”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Larisa și Adrian Iancu de la "Puterea Dragostei", despărțire definitivă?!

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies