Eu sunt Maia: o biografie excepțională a Maiei Morgenstern


Eu sunt Maia: o biografie excepțională a Maiei Morgenstern

Maia Morgenstern, cea mai îndrăgită actriță din România, și-a lansat de curând biografia și a impresionat pe toți cei care au avut ocazia să o citească până acum.

Cartea se numește Eu sunt Maia și o poți comanda din BOOKZONE, o librarie online în care vei găsi sute de titluri și cele mai interesante apariții literare, la prețuri excelente.

 

Maia Morgenstern s-a născut pe data de 1 mai 1962 la București, iar pasiunea pentru teatru se concretizează prin absolvirea studiilor de licență la IATC, sub îndrumarea lui Dem Rădulescu, în anul 1985. Începutul carierei și-o petrece la Piatra Neamț, fiind repartizată la Teatrul Tineretului. Ulterior, revine în București, unde va juca la Teatrul Național și la Teatrul Evreiesc de Stat. Maia Morgenstern are o carieră superbă, atât în teatru, cât și în televiziune și a fost implicată în numeroase proiecte de anvergură, alături de Liviu Ciulei, Lucian Pintilie și chiar Mel Gibson.

 

La TNB, joacă în spectacole precum Dama cu camelii, O triologie antică, Vizita bătrânei doamne, iar la Teatrul Evreiesc de Stat a încântat de-a lungul timpului audiența cu spectacole precum Astă seara: Lola Blau.

Tot la TES este și manager, din anul 2012.

 

Cariera în film a fost la rândul său una de excepție, iar cele mai importante realizări sunt rolurile din filmele Patimile lui Hristos, în regia lui Mel Gibson, Balanța și Cel mai iubit dintre pământeni. De-a lungul timpului, a fost distinsă cu numeroase premii, printre care: Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul Emma, Premiul Felix al Academiei Europene de Film, Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler, în Franța.De

asemenea, în anul 2003, Parlamentul European o desemnează Actrița și Femeia anului. Anul 2018 îi aduce Maiei Morgenstern titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului București și decorarea cu Ordinul Național pentru Merit în grad de Mare Ofițer.

Având o viață atât de interesantă, de-a lungul căreia a strâns amintiri de neprețuit, Maia Morgenstern hotărăște să împărtășească o parte din trăirile și experiențele sale în biografia Eu sunt Maia. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de această carte și o vei privi cu alți ochi pe cea mai îndrăgită actriță româncă.

Este o lectură frumoasă despre viață și despre evoluția unui om, atât pe plan personal, dar și profesional. Așa cum am menționat mai devreme, cartea a fost lansată anul acesta și are 384 de pagini, însă dupa ce vei lectura primul capitol, cu siguranță vei dori să nu se termine prea curând. Maia Morgenstern are un stil aparte de a scrie, de a captiva cititorul și de a transmite emoții, chiar și prin scris.

 

La BOOKZONE, poți găsi o altă carte a Maiei Morgenstern, care a avut un succes enorm în momentul lansării: Nu sunt eu. Îți recomandăm să comanzi și să citești ambele cărți și să te bucuri de lecturi diferite și de ce nu, chiar să înveți noi lecții de viață.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/tR6jLx1a6i0


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cu ce se scot petele de vin roșu

Cu ce se scot petele de grăsime de pe haine

Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te înşală!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri