„Eu nu mă simt bătrân.” Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, declarații despre nuntă


Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi bucătari de la noi din țară. El a ajuns să aibă parte de o comunitate foarte mare de oameni care îl apreciază și îl susțin, mai ales după emisiunile culinare în care a apărut de-a lungul timpului.


In articol:

De mai bine de un an, Cătălin Scărlătescu  plutește de fericire, iar el și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, cu toate că între cei 2 este o diferență de 18 ani.

Citește și: Cine este soția lui Sorin Bontea

Cum este percepută diferența de vârstă dintre Cătălin Scărlătescu  și Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 51 de ani și Doina Teodoru, în vârstă de 33 de ani, formează un cuplu de mai bine de un an, iar în ciuda diferenței de vârstă, iubirea dintre ei este mai puternică pe zi ce trece.

Cei doi s-au cunoscut prima dată în Vama Veche, iar după aceea la o petrecere. Din acel moment s-au îndrăgostit până peste cap unul de celălalt și au ajuns să formeze un cuplu.

„Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”, a declarat Doina Teodoru.

Îndrăgitul bucătar a spus că între ei este o diferență de 18 ani și că a așteptat-o mult, deoarece s-a născut mai greu.

, „Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult! Ce să fac, dacă s-a născut mai greu? Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un ”bătrânel” de 51 de ani”, a precizat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cine este Dinu Gavril. „Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."

Cătălin Scărălătescu și Doina Teodoru, declarații despre nuntă

Cătălin Scărălătescu și Doina Teodoru, declarații despre nuntă

[Sursa foto: Instagram]

Cuplul, despre nuntă

Cu toate că foarte mulți internauți se așteaptă ca cei doi să facă următorul pas în relația lor, cei doi consideră că iubirea lor nu stă într-un act de căsătorie și nu se grăbesc.

„Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a adăugat bucătarul, potrivit Viva.

Citește și: Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat cu hainele lui

Cătălin Scărălătescu și Doina Teodoru, declarații despre nuntă

Cătălin Scărălătescu și Doina Teodoru, declarații despre nuntă

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este soția lui Sorin Bontea

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri