„Este un dar de suflet.” Ce a primit Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, în memoria celebrului artist

„Este un dar de suflet.” Ce a primit Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, în memoria celebrului artist
„Este un dar de suflet.” Ce a primit Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, în memoria celebrului artist

Alin Gabriel Matei a avut numeroase colaborări muzicale alături de renumitul interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, fiind considerat de acesta ca un fiu de suflet.

Talentul lui Alin Gabriel Matei a fost observat de către Petrică Mîțu Stoian, care i-a oferit îndrumare și sprijin în evoluția sa pe scenă.

După mai mult de un an de la moartea tragică a lui Petrică Mîțu Stoian, fanii artistului i-au pregătit o surpriză deosebită. Tânărul interpret a primit un dar neașteptat, dar deosebit de frumos, care îi va reaminti mereu de mentorul său.

Citește și: “Nu ai cum să uiți asemenea om!” Ce eveniment pregătesc artiștii de muzică populară, în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Alin Gabriel Matei, gest neașteptat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Tânărul interpret, considerat a fi fiul de suflet al regretatului maestru Petrică Mîțu Stoian, a fost plăcut surprins de un cadou deosebit și neobișnuit.

Alin Gabriel Matei a primit un cadou special, trimisă chiar din străinătate.

Pasionații de muzică populară și admiratorii ambilor artiști au pregătit o surpriză inedită pentru Alin Gabriel Matei. Aceștia i-au trimis un portret realizat special pentru el, dar și două căni personalizate, decorate cu imaginea lui Petrică Mîțu Stoian.

Bucuria pe care i-a adus-o acest gest a fost atât de mare încât Alin Gabriel Matei a simțit nevoia să împărtășească acest moment special cu fanii săi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook pentru a le mulțumi celor care s-au gândit la el și i-au făcut această frumoasă surpriză.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Cadoul a fost surpriză foarte plăcută! A venit din afara țării, de la un grup de susținători de pe Facebook și l-am primit din Italia.

M-am bucurat pentru că este ceva frumos și nu mă așteptam și este un cadou de suflet",
a dezvăluit Alin Gabriel Matei, pentru WOWbiz.ro.

Alin Gabriel Matei își îndeplinește o mare dorință

Alin Gabriel Matei, cunoscut ca fiind fiul de suflet al regretatului Petrică Mîțu Stoian, se bucură de o serie de evenimente impresionante în cariera sa.

Într-o recentă discuție, artistul a dezvăluit planurile sale pentru vara aceasta, inclusiv lansarea unui nou album alături de Orchestra Lăutarii și maestrul Nicolae Botgros

„Urmează să scoatem acum albumul cu Orchestra Națională Lăutarii și maestrul Nicolae Botgros. Cât de curând, în vara aceasta o să îl scoatem, maxim într-o lună și un pic așa", a mai precizat el.

Citește și: „Noi suntem familia lui.” Ce acuzații i-a adus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, lui Doru Gușman

 

 

 

 Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Sunt fericită, să suportăm consecințele.” Ce mesaj dur i-a transmis Niculina Stoican, Olguței Berbec. Artista a fost acuzată de plagiat

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies