“Nu ai cum să uiți asemenea om!” Ce eveniment pregătesc artiștii de muzică populară, în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

“Nu ai cum să uiți asemenea om!” Ce eveniment pregătesc artiștii de muzică populară, în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați ce se pregătește în memoria sa?

Petrică Mîțu Stoian a fost și va rămâne întotdeauna un interpret de muzică populară foarte iubit de oameni. Acesta a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator, atunci când se afla într-un spital din Reșita, la scurt timp după ce se vindecase de COVID-19.

Astfel, artistul a încercat să-și curețe plămânii cu tratamente fel de fel, însă în cele din urmă, nimic nu a mai dat rezultate.

 

Colegii de cântec ai lui Petrică Mîțu Stoian, pregătesc un moment special în memoria sa

În ciuda faptului că timpul a trecut și au mai avut loc nenumărate evenimente în viața colegilor săi de breaslă, se pare că Petrică Mîțu Stoian nu a fost dat uitării de către aceștia, ba chiar mai mult, în curând, colegii de cântec vor

organiza un eveniment muzical în memoria sa.

„La sfârșitul acestei luni o să fie organizat un spectacol, cu mai mulți artiști, la Târgu-Jiu în memoria lui Petrică. Îmi este tare dor de el. Mereu era cu zâmbetul pe buze, era ca o pastilă de energie, tot timpul râdea și era pus pe șotii. Petrică nu a fost uitat, nu este adevărat acest lucru, de unde și până unde acest lucru.

În fiecare zi îl vorbesc artiștii de bine, își amintesc cu drag de el. Nu ai cum să uiți asemenea om.

De exemplu, acum la un post de muzică populară îi sunt difuzate, de câteva ori pe zi, piesele, iar la intrarea în acea televiziune, din Târgu-Jiu, este pus tabloul lui iar lângă tablou este pusă o lumânare care arde permanent”, a declarat Maria Loga.

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

petrica mitu stoian colaj

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Nu îmi zice dacă este bine sau este rău.” Petrică Mîțu Stoian i-a apărut surorii sale în vis

 

Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani

Deși avea toată viața înainte, artistul de muzică populară,  Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, din cauza unor probleme de sănătate apărute după ce a suferit de COVID-19.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Acesta a muncit încă de la o vârstă foarte fragedă, pentru a ajunge să dețină cariera de succes pe care o avea, în muzică populară. Petrică Mîțu Stoian s-a născut în comuna Isverna și a fost originar din zona Plaiului Cloșanilor, din județul Mehedinți. 

petrica mitu stoian sotie

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile” Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu StoianCitește și:

„A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile” Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu Stoian

”Nu îmi zice dacă este bine sau este rău.” Petrică Mîțu Stoian i-a apărut surorii sale în vis

ego.ro Cât se prăjește dorada. Trucul pentru a obține un gust perfect

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies