Este Theo Rose o persoană manierată? Artista a dat cărțile pe față și a spus cum este în viața de zi cu zi: „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva”

Este Theo Rose o persoană manierată? Artista a dat cărțile pe față și a spus cum este în viața de zi cu zi: „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva”
Este Theo Rose o persoană manierată? Artista a dat cărțile pe față și a spus cum este în viața de zi cu zi: „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva”

Theo Rose a vorbit despre cum este ea în viața de zi cu zi.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate și cunoscute tinere artiste din țară, mereu știută pentru simțul umorului și pentru glumele pe care le face cu cei din jur, fiind mereu plină de optimism.

Este Theo Rose o persoană manierată?

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior. N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose, confesiuni despre începutul relației cu Anghel Damian! „Eu eram într-o relație, el era într-o relație.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Theo Rose a devenit mămică, iar acest lucru i-a schimbat priorătățile pe care le avea până acum. Prezentă în Un PODCAST mișto by Bursucu, aceasta a a fost întrebată dacă este o persoană manierată și dacă în viața de zi cu zi este la fel de amuzantă și

dezinvoltă.  „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva. (Nr. dacă e o persoană manierată). Ți s-a părut vreodată? Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva. Cred că mai mult în viața reală există un echilibru între astea două. Adică nu o să mă duc să fac dezmăț oriunde calc. Sunt cu bun simț, mă duc într-un magazin, cumpăr, zic „Bună ziua”, „Mulțumesc”, nu mă dau la glume cu oricine, adică dacă văd pe cineva „Heiii, ce faci?” Nu fac lucruri de astea.
Sunt o fată rezervată. M-am schimbat puțin de când a venit Sasha, eu nu știu dacă puțin sau mai mult, dar m-a schimbat asta. Preocupările mele sunt altele. Acum, la final de zi, trebuie să ajung acasă la copil, nu mai am timp să râd de toate lucrurile de care râdeam înainte și să fac haz de necaz.”,
a povestit Theo Rose.

Ce spune Theo Rose despre tensiunile din relație

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose a vorbit, în cadrul unui alt podcast, și despre tensiunile din relație, dacă acestea există, dar și cum reușesc cei doi proaspeți părinți să gestioneze anumite situații din relație.

Theo Rose:Ne mai înfuriem și noi. Nu e ceartă cu înjurături sau jigniri. Nu, el se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare.

Trebuie să fac eforturi mai mari pentru că e greu să îi faci față.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Anghel Damian: Unde recuperează ea e clar în zona de intuiție .”

Theo Rose: E foarte special. Suntem foarte asemănători, avem aceleași mijloace prin care lucrăm .”

Anghel Damian: „ Te lovești de cineva care luptă exact cu armele tale .”, au declarat Theo Rose și Anghel Damian.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Theo Rose, confesiuni despre începutul relației cu Anghel Damian! „Eu eram într-o relație, el era într-o relație.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies