Este Theo Rose o persoană manierată? Artista a dat cărțile pe față și a spus cum este în viața de zi cu zi: „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva”

Este Theo Rose o persoană manierată? Artista a dat cărțile pe față și a spus cum este în viața de zi cu zi: „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva”
Este Theo Rose o persoană manierată? Artista a dat cărțile pe față și a spus cum este în viața de zi cu zi: „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva”

Theo Rose a vorbit despre cum este ea în viața de zi cu zi.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate și cunoscute tinere artiste din țară, mereu știută pentru simțul umorului și pentru glumele pe care le face cu cei din jur, fiind mereu plină de optimism.

Este Theo Rose o persoană manierată?

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior. N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose, confesiuni despre începutul relației cu Anghel Damian! „Eu eram într-o relație, el era într-o relație.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Theo Rose a devenit mămică, iar acest lucru i-a schimbat priorătățile pe care le avea până acum.

Prezentă în Un PODCAST mișto by Bursucu, aceasta a a fost întrebată dacă este o persoană manierată și dacă în viața de zi cu zi este la fel de amuzantă și dezinvoltă.  „Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva. (Nr. dacă e o persoană manierată). Ți s-a părut vreodată? Nu cred că mă bănuiește nimeni de așa ceva. Cred că mai mult în viața reală există un echilibru între astea două.
Adică nu o să mă duc să fac dezmăț oriunde calc. Sunt cu bun simț, mă duc într-un magazin, cumpăr, zic „Bună ziua”, „Mulțumesc”, nu mă dau la glume cu oricine, adică dacă văd pe cineva „Heiii, ce faci?” Nu fac lucruri de astea. Sunt o fată rezervată. M-am schimbat puțin de când a venit Sasha, eu nu știu dacă puțin sau mai mult, dar m-a schimbat asta. Preocupările mele sunt altele.
Acum, la final de zi, trebuie să ajung acasă la copil, nu mai am timp să râd de toate lucrurile de care râdeam înainte și să fac haz de necaz.”,
a povestit Theo Rose.

Ce spune Theo Rose despre tensiunile din relație

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose a vorbit, în cadrul unui alt podcast, și despre tensiunile din relație, dacă acestea există, dar și cum reușesc cei doi proaspeți părinți să gestioneze anumite situații din relație.

Theo Rose:Ne mai înfuriem și noi. Nu e ceartă cu înjurături sau jigniri. Nu, el se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari pentru că e greu să îi faci față.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Anghel Damian: Unde recuperează ea e clar în zona de intuiție .”

Theo Rose: E foarte special. Suntem foarte asemănători, avem aceleași mijloace prin care lucrăm .”

Anghel Damian: „ Te lovești de cineva care luptă exact cu armele tale .”, au declarat Theo Rose și Anghel Damian.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Theo Rose, confesiuni despre începutul relației cu Anghel Damian! „Eu eram într-o relație, el era într-o relație.”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies