Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu! „Pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari.”

Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu! „Pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari.”
Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu! „Pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari.”

Theo Rose și Anghel Damian au făcut dezvăluiri din interiorul relației lor.

Theo Rose și Anghel Damian  formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. La scurt timp după ce fiecare a ieșit dintr-o relație de lungă durată, cei doi au reușit să își întemeieze o familie împreună și astfel a venit pe lume  fiul lor, Sasha.

De-a lungul timpului, artista și regizorul au încercat să fie cât se poate de discreți cu privire la relația lor.

Acum, însă, invitați în cadrul podcastului  „Fain și Simplu”, cei doi parteneri și-au deschis sufletul și au oferit detalii din interiorul relației lor.

Cum decurg certurile dintre Theo Rose și Anghel Damian?

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior. N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu
Theo Rose și Anghel Damian [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de multe ori bugetul lor. Să mă descurc în industrie am învățat de la oameni." Prețul pe care îl ia Theo Rose pentru o nuntă!

Artista a dezvăluit că și în relația sa cu regizorul mai există situații tensionate în care cei doi ajung să se certe. Cu toate acestea, discuțiile contradictorii dintre ei sunt purtate strict la nivel intelectual deoarece, spune Theo Rose, regizorul are mereu argumentele la el. Pe de altă parte, Anghel Damian a dezvăluit că partenera sa de viață are o intuiție foarte ascuțită.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că între ea și tatăl copilului său există numeroase asemănări și tocmai de aceea îi este foarte greu să câștige o contradicție unul în fața celuilalt.

Theo Rose: Ne mai înfuriem și noi. Nu e ceartă cu înjurături sau jigniri. Nu, el se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare. Trebuie să fac eforturi mai mari pentru că e greu să îi faci față.

Anghel Damian: Unde recuperează ea e clar în zona de intuiție .”

Theo Rose: E foarte special. Suntem foarte asemănători, avem aceleași mijloace prin care lucrăm .”

Anghel Damian: „ Te lovești de cineva care luptă exact cu armele tale .”, au declarat Theo Rose și Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre cum decurg certurile la ei în cuplu
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre copilăria sa! Artista a dezvăluit că divorțul părinților a fost cel mai fericit moment! „Am simțit fericire. Nu mă mai speria.”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies