„Este o zi foarte emoționantă pentru noi” Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții!

„Este o zi foarte emoționantă pentru noi” Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții!

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele și deja se gândesc ca familia lor să se mărească.

Smiley și Gina Pistol au avut parte de una dintre cele mai fericite zile din viața lor. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, dar și în fața lui Dumnezeu.

După mai bine de 7 ani de relație și după ce au devenit părinții unei fetițe minunate, Smiley și Gina Pistol au hotărât să intre cu acte în regulă în rolul de soț și soție. Astfel, imediat după ce artistul i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă, atât Gina Pistol, cât și Smiley au început să se pregătească pentru marele eveniment. Cei doi îndrăgostiți au vrut să se asigure că totul va fi perfect în ziua nunții și că invitații se vor distra până dimineața alături de ei, cum de altfel au și făcut.

Vizibil emoționanți, artistul și prezentatoarea TV i-au întâmpinat cu zâmbetul pe buze pe invitații și s-au asigurat ca totul să fie perfect.

Smiley și Gina Pistol vor să mai facă un copil

Citește și: „EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil chiar în ziua nunții!

Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil chiar în ziua nunții!

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

După ce au spus cel mai hotărât „DA” din viața lor, Smiley și Gina Pistol au plecat spre cununia religioasă, acolo unde au trăit cele mai mari emoții din viața lor.

Ulterior, tinerii căsătoriți s-au îndreptat către restaurantul luxos unde a avut loc petrecerea de nuntă.

În momentul în care au ajuns la locația unde a avut loc petrecerea, Gina Pistol și Smiley au dezvăluit că se gândesc serios să mai facă un copil. Artistul și prezentatoarea TV sunt mai fericiți ca niciodată și își doresc ca familia lor să se mărească.

DA”-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple.

Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”,  a spus Smiley cu zâmbetul pe buze, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Gina Pistol a strălucit în ziua nunții

Citește și: Marele absent de la nuntă Ginei Pistol cu Smiley! Deși sunt foarte bune prietene, nu va fi alături de Gina în cea mai importantă zi din viața ei!

Gina Pistol a strălucit în ziua nunții

Gina Pistol a strălucit în ziua nunții

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Gina Pistol a așteptat cu nerăbdare să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a optat pentru două ținute în ziua cea mare, una pe care a purtat-o la cununia civilă și cealaltă la petrecerea de nuntă. Vizibil emoționantă, blondina a strălucit din cap până în picioare într-una din cele mai importante zile din viața ei.

Gina Pistol a făcut mai multe declarații despre ziua în care și-a unit destinul cu cel al tatălui copilului ei. Blondina s-a bucurat de toate aceste momente frumoase, iar toți ochii invitaților au fost ațintiți asupra sa.

Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de «împreună» !”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

 Citește și:

Florin Dumitrescu, prima reacție după ce Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit! Ce mesaj le-a transmis bucătarul mirilor?

„Am dormit puțin și repede.” Gina Pistol, declarații din ziua nunții!

ego.ro Ce să adaugi în apa cu care speli parchetul din casă. Va străluci de curățenie

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies