Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”

Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”
Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”

Mariana Moculescu a vorbit despre iertarea și împăcarea cu propria persoană. Lucrurile pe care le consideră importante în viață.

Mariana Moculescu, fosta soție a cunoscutului compozitor Horia Moculescu, a trecut prin multe încercări ale vieții și momente grele care, tot din spusele ei de-a lungul timpului, au reușit să o întărească și să o facă omul care este astăzi. Divorțată de mai bine de 20 de ani de cunoscutul soț, pare că niciodată discuțiile nu au luat sfârșit, iar aceasta a făcut de mai multe ori declarații despre cum a fost viața ei atât în mariaj, cât și în afara lui.

Motivul pentru care Mariana Moculescu este împăcată cu ea

Citește și: Mariana Moculescu, despre momentul de rebeliune din adolescența ei. Prin ce problemă a trecut vedeta? „A spus că nu a văzut în viața ei ochi atât de triști.”

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, realizată de Mihai Ghiță, Mariana Moculescu a vorbit despre lucruri care păreau a fi neștiute până acum și a făcut declarații cutremurătoare despre viața ei care a stat departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, întrebată dacă este împăcată cu ea, vedeta a spus că este mulțumită pentru faptul că îl are pe Dumnezeu alături de ea și că o iubește de fiecare dată. Tot El este cel care a plătit pentru toate greșelile ei, trecute sau viitoare și are o certitudine și o siguranță în puterea divină. Același lucru l-a făcut și fiica ei în momentul în care s-a botezat și speră că Dumnezeu îi va purta de grijă toată viața.
Cel mai important lucru pe care l-a făcut pe pământ, din spusele ei, a fost momentul în care și-a încredințat viața în mâinile Mântuitorului și s-a lăsat de fiecare dată în grija Lui. Se poate declara împăcată cu ea, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar toate experiențele din trecutul ei au făcut-o să fie omul de azi. 

“Sunt împăcată pentru că îl am pe Domnul Iisus care știu că mă iubește și m-a pus deoparte.

Sunt împăcată pentru faptul că a plătit el pentru toate greșelile mele trecute, prezente și viitoare. Am această certitudine și am această siguranță. Același lucru a făcut și ea (nr. fiica). S-a botezat și ea și sper că îi va purta Dumnezeu de grijă toată viața ei. Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe pământ, pe lângă faptul că am născut-o pe ea, faptul că mi-am predat viața în mâinile Mântuitorului.
Eu sunt un copil de Dumnezeu!”,
a spus Mariana Moculescu.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies