Este cunoscută ca văduva sexy și a făcut sex cu 100 de bărbaţi însuraţi! Totul se face pe bani și cu acordul soțiilor! Ce se ascunde în spatele acestei povești bizare


Gweneth Lee, de 47 de ani, are o poveste extraordinară! A făcut sex cu peste 100 de bărbaţi pentru a le salva relaţiile conjugale.

Majoritatea aventurilor ei au fost tratamentul perfect pentru reabilitarea unor căsnicii lipsite de pasiune, sex, plăcere şi amor...

Gweneth Lee locuieşte într-o vilă imensă din Londra. Este putreg de bogată şi după ce şi-a pierdut soţul, femeia a simţit că vrea să schimbe lumea şi să corecteze derapajele din căsniciile bărbaţilor de vârstă mijlocie. „Sunt soluţia perfectă pentru orice căsnicie aflată în criză”, a povestit văduva într-un interviu acordat recent ziarului Daily Mail. Însă Gweneth nu iese în oraş chiar cu oricine. Întâlnirea romantică trebuie să aibă loc la un restaurant de lux, consumaţia trebuie să depăşească 2.000 de lire sterline şi noaptea de amor trebuie să aibă loc la un hotel de lux din Londra. Gweneth Lee a fost manechin şi de 10 ani practică meseria de amantă-tratament.

Citeste si: Cum făcea sex Regina Cleopatra! Practica bizară care șochează chiar și astăzi

Prin patul ei au trecut 100 de bărbaţi, care după ce au făcut sex cu ea au descoperit „cât de mult îşi iubesc soţia”. Gweneth este consultant financiar şi susţine că 50% dintre nevestele clienţilor ei ştiu că aceştia se întâlnesc cu ea. „Multe soţii vor să le ofere soţilor posibilitatea de a fi împliniţi din punct de vedere sexual. Ele nu le mai pot oferi plăcere şi atunci îi îndrumă către alte femei. Preferă sexul pe bani pentru că ştiu că în felul acesta mariajul nu este pus în pericol”, a explicat Lee. În Marea Britanie, peste 60% dintre familii întâmpină crize specifice în jurul vârstei de 40 de ani. Peste 50% din aceste crize sfârşesc printr-un divorţ traumatizant şi dureros. Gweneth şi-a pierdut soţul, pe Robert acum mai bine de 12 ani. Acesta i-a lăsat o avere impresionantă pentru că era unul dintre cei mai mari afacerişti din domeniul petrolului.

Datorită lui Gweneth a dus o viaţă de lux şi nu duce lipsă de bani în prezent. Dintre cei 100 de amanţi, Gweneth a făcut amor cu un mogul din domeniul farmaceutic în vârstă de 50 de ani, care avea doi copii şi era însurat de 20 de ani. Relaţia cu el a durat trei luni şi apoi bărbatul a redescoperit pasiune în sânul familiei. Cam la fel au fost şi celelalte aventuri amoroase.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri