”Este cel mai plătitor.” Vica Blochina a surprins o lume întreagă, după declarațiile neașteptate despre Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre soțul Valentinei Pelinel

”Este cel mai plătitor.” Vica Blochina a surprins o lume întreagă, după declarațiile neașteptate despre Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre soțul Valentinei Pelinel
”Este cel mai plătitor.” Vica Blochina a surprins o lume întreagă, după declarațiile neașteptate despre Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre soțul Valentinei Pelinel

Vica Blochina a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre Cristi Borcea. Iată ce a spus blondina!

Vica Blochina se numără printre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice de la noi din țară. Vedeta se consideră o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, după ce a avut mai multe relații cu bărbați celebri. De asemenea, multă lume o simpatizează pe Vica pentru sinceritatea de care dă dovadă întotdeauna în spațiul public. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii “ Teo Show ”, unde nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

Cum arată bărbatul ideal pentru Vica Blochina

Vica Blochina nu a simțit niciodată lipsa banilor, deoarece i-a plăcut întotdeauna să își aleagă un partener de viață cât mai echilibrat, dar și stabil din punct de vedere financiar. Cu toate astea, se pare că gusturile vedetei au rămas aceleași, deoarece aceasta este de părere că bărbatul perfect pentru ea este nimeni altul decât soțul Valentinei Pelinel.

Astfel, fosta parteneră a lui Victor Pițurcă îl consideră pe Cristi Borcea un bărbat care știe să se comporte exemplar cu o femeie și care nu se uită deloc la portofel atunci când trebuie să-și facă partenera de viață fericită.

Citește și: Soția lui Victor Pițurcă arată senzațional, la 62 de ani. Femeia are grijă de băiatul Vicăi Blochina

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vica Blochina a surprins o lume întreagă, după declarațiile neașteptate despre Cristi Borcea[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, blondina a precizat faptul că stabilitatea financiară joacă un rol extrem de important pentru a avea o relație fericită deoarece, din spusele Vicăi, un bărbat trebuie să își poată oferi o viață decentă în primul rând lui, iar mai apoi partenerei sale de viață.

Teo Trandafir: „Te rog să-mi spui care este bărbatul perfect.”


Vica Blochina: „Borcea (n. red Cristian Borcea)! Este cel mai plătitor. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim? Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce.”
, a fost dialogul dintre cele două, la ”Teo Show”.

Citește și: Cine este Vica Blochina. "Noi am crescut într-un apartament cu trei camere!"

Vica Blochina a surprins o lume întreagă, după declarațiile neașteptate despre Cristi Borcea[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Vica Blochina a fost jefuită de administratorii blocului. “Mi s-au furat atâtea lucruri…”

Iulia Vântur, IGNORATĂ de Salman Khan la nunta celui mai bogat indian. ”Mai sunt împreună?”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ce experiențe nu trebuie să rateze în timpul zilei participanții la Electric Castle 2024

Horoscop 20 iulie 2024. Află ce zodie trebuie să își acorde timp pentru propria persoană

Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...


Cookies