Este cea mai ciudata metoda de a-ti intalni jumatatea! Uite la ce recurg persoanele singure


Esti inca in cautarea partenerului perfect? Poate ar trebui sa incetezi sa il mai cauti cu privirea! Il poti mirosi!

In Londra exista un nou tip de intalniri care permit persoanelor singure sa isi gaseasca jumatatea. “The Pheromone Parties” cum sunt numite, abordeaza tiparul speed- dating insa se bazeaza pe puterea femeilor de a recunoaste barbatul ideal dupa miros si invers.

In Londra exista un nou tip de intalniri care permit persoanelor singure sa isi gaseasca jumatatea.  “The Pheromone Parties” cum sunt numite,  abordeaza tiparul speed- dating insa se bazeaza pe puterea femeilor de a recunoaste barbatul ideal dupa miros si invers.
Feromonii sunt substante chimice pe care corpul le emana atunci cand transpiram.  Cercetatorii sunt de parere ca feromonii au un rol important in ceea ce priveste atragerea persoanei de sex opus.
Bazandu-se pe aceasta idee “Pheromone Parties” cer  participantilor sa doarma trei nopti la rand cu acelasi tricou. Acesta trebuie sa fie alb si sa fie proaspat spalat in momentul primei purtari.
Apoi tricoul este pus intr-o punga de plastic transparent. Pe parcursul petrecerii oaspetii pot mirosii in voie tricourile puse la bataie.  In momentul in care vreun miros ti se pare atragator faci cunostinta cu persoana care l-a purtat si incepi o conversatie.
Se pare ca acest mod de a intalni persoane de sex opus este foarte popular. Ce spui? Ai incerca?
Sursa  www.womenshealthmag.com

Feromonii sunt substante chimice pe care corpul le emana atunci cand transpiram. Cercetatorii sunt de parere ca feromonii au un rol important in ceea ce priveste atragerea persoanei de sex opus.

Bazandu-se pe aceasta idee “Pheromone Parties” cer  participantilor sa doarma trei nopti la rand cu acelasi tricou. Acesta trebuie sa fie alb si sa fie proaspat spalat in momentul primei purtari. Apoi tricoul este pus intr-o punga de plastic transparent.

Pe parcursul petrecerii oaspetii pot mirosii in voie tricourile puse la bataie. In momentul in care vreun miros ti se pare atragator faci cunostinta cu persoana care l-a purtat si incepi o conversatie.

Se pare ca acest mod de a intalni persoane de sex opus este foarte popular. Ce spui? Ai incerca?

 

Sursa  www.womenshealthmag.com

 

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cea mai simplă și rapidă rețetă de dulceață de căpșuni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri