Combinatia dintre hrean, ghimbir si lamaie face minuni asupra organismului, avand in vedere ca hreanul este o sursa excelenta de proteine si fibre, nu are multe grasimi si multe calorii si da imediat senzatia de satietate.
Pe langa hrean, mierea si lamaia, combinate, actioneaza foarte puternic asupra ficatului, curatandu-l si facandu-l sa functioneze in parametri optimi. Astfel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record.
Ingredintele de aveti nevoie nevoie pentru acest ameste de mare efect sunt
-130 g hrean proaspat
-3 lamai preferabil bio
-4 linguri de miere de salcam
-2 linguri de scortisoara
-200 de grame de
radacina de ghimbir proaspat
Modul de preparare
Hreanul si ghimbirul sunt curatate si spalate bine, apoi se dau printr-o razatoare. Adaugati sucul de lamaie, scortisoara si mierea. Toate acestea se amesteca bine si se toarna intr-un borcan curat. Lamaile se spala, se sterg cu otet si se taie marunt, se scot samburii si se amesteca si ele la blender.
Mierea se pune la final, se amesteca totul foarte bine si se baga la frigider.in plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioada indelungata pentru persoanele care sufera de colon iritabil, hreanul in exces poate provoca tulburari digestive.Amestecul tinut la frigider mereu pentru a se mentine substantele benefice.
Luati cate o lingura din acest amestec din hrean ghimbir si lamaie de dimineata pe stomacul gol, seara la culcare, timp de trei saptamani.
Sursa: CapLimpede.ro
Pe langa hrean, mierea si lamaia, combinate, actioneaza foarte puternic asupra ficatului, curatandu-l si facandu-l sa functioneze in parametri optimi. Astfel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record.
Ingredintele de aveti nevoie nevoie pentru acest ameste de mare efect sunt
-130 g hrean proaspat
-3 lamai preferabil bio
-4 linguri de miere de salcam
-2 linguri de scortisoara
-200 de grame de radacina de ghimbir proaspat
Modul de preparare
Hreanul si
ghimbirul sunt curatate si spalate bine, apoi se dau printr-o razatoare. Adaugati sucul de lamaie, scortisoara si mierea. Toate acestea se amesteca bine si se toarna intr-un borcan curat. Lamaile se spala, se sterg cu otet si se taie marunt, se scot samburii si se amesteca si ele la blender. Mierea se pune la final, se amesteca totul foarte bine si se baga la frigider.in plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioada indelungata pentru persoanele care sufera de colon iritabil, hreanul in exces poate provoca tulburari digestive.Amestecul
tinut la frigider mereu pentru a se mentine substantele benefice.
Luati cate o lingura din acest amestec din hrean ghimbir si lamaie de dimineata pe stomacul gol, seara la culcare, timp de trei saptamani.
Sursa:
CapLimpede.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro