Elena Merisoreanu rupe tacerea! De ce a pozat-o pe Ileana Ciuculete in sicriu!


La aproape o săptămână, după ce a fotografiat-o pe Ileana Ciuculete în coşciug, Elena Merişoreanu a dezvăluit ce motiv a avut să îi facă astfel de poze regretatei artiste.

Elena Merişoreanu a spus că a fotografiat-o pe Ileana Ciuculete în sicriu ca să-i trimită poza unei prietene de peste hotare, scrie spynews.

"Dragii mei, să ştiţi că eu am fost în fiecare zi la priveghi şi am stat mereu lângă ea. Şi să ştiţi că nu a existat om care să nu o fotografieze. (...) În momentul în care a venit, mi-a sunat telefonul şi am ieşit uşa bisericii. M-a sunat doamna Lucreţia din Irlanda şi mi-a spus: «Doamna Merişoreanu, vă rog din suflet să-mi trimiteţi o poză cu Ileana». Acum doi ani – puteţi să-l întrebaţi pe Cornel, soţul ei, ea trebuia să vină la noi, să cânte de Revelion, dar nu a mai venit, nu ştiu ce s-a întâmplat – şi atunci eu am făcut o poză. Nu am făcut poza înainte să întreb pe părintele care era acolo, care a stat de la ora 16 cu noi. Şi i-am spus: «Părinte, pot să fac o poză să o trimit?», eu nu am postat-o pe nicio reţea de socializare. Eu i-am trimis acea poză doamnei respective.Nu cred că la el a fost o nenorocire. Pe lângă faptul că preotul Cristian Pomohaci are un mare har, e un om extraordinar. E păcat să terfelim numele lui pentru chestia asta.", a declarat Elena Merişoreanu  la Antena Stars.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

4 joburi care te avantajează dacă ai un aspect fizic plăcut

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri