Elena Marin, atacată dur în mediul online! Cum a reacționat logodnicul Faimoasei de la Survivor, care s-a schimbat mult fizic în cele 5 luni de competiție


Elena Marin a fost atacată printr-un mesaj dur în mediul online, Andrei, logodnicul acesteia, sărind imediat în apărarea iubitei sale.


In articol:

Elena Marin este una dintre concurentele care au rezistat eroic în competiția Survivor România, fiind printre puținii Faimoși care au intrat în sălbăticie încă de la începutul show-ului de supraviețuire. Faimoasa a fost acuzată în repetate rânduri că se victimizează pentru a atrage simpatia publicului telespectator, iubitul ei sărind de fiecare dată pentru a o apăra pe roșcată.

Zilele trecute, un internaut a lăsat un mesaj răutăcios la adresa Elenei pe contul de socializare al emisiunii, Andrei, logodnicul acesteia, fiind pe poziții cu o replică tăioasă.

„Elena a fost distribuită greșit de echipa Survivor…trebuia să ajungă la Războinici…dar probabil a dat prea mult din fese, dr/ stg și a ajuns dincolo… la obraznici”,   a scris internautul, pe pagina de Facebook a emisiunii Survivor România. 

Andrei i-a dat replica imediat.

„Tu nu ești ăla care îi dădea mesaje cu „ce faci frumoas-o?””,  a scris logodnicul Faimoasei.

Elena Marin, atacată dur în mediul online! Cum a reacționat logodnicul Faimoasei de la Survivor

Citeste si: Albert și Ștefan, aproape de un scandal fără precedent la Survivor România! Cum arată concurenții după 5 luni de competiție

Ce spune logodnicul Elenei Marin despre acuzațiile aduse de Zanni și Sebastian Chitoșcă

Elena Marin, atacată dur în mediul online! Cum a reacționat logodnicul Faimoasei de la Survivor

Elena Marin s-a aflat în mijlocul unui conflict cu Zanni și Sebastian Chitoșcă încă de la începutul competiției, fiind atacată în repetate rânduri de coechipierii săi. Andrei a replicat de fiecare dată, sărind în apărarea iubitei sale, pe care o susține necondiționat și o așteaptă acasă pentru a o duce în fața altarului.

„Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează.

Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar ”dedicat”, așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face.

Iar Sebi, dacă lumea își amintește, reacționează exact ca și când el ar fi o victimă, se supără, nu mai socializează cu prietenii lui din echipă, se ceartă cu toată lumea, le spune tuturor că el știe că e pe lista neagră… Păi asta nu e victimizare?”, a povestit Andrei, pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România, vorbeşte despre Elena Marin


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Când se plantează lavanda

Cât timp se poate păstra carnea în congelator

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri